Vakantie seks

vakantie sexVakantie seks, het is heerlijk ontspannend maar kan daarnaast ook een boost geven aan je relatie. Wanneer je seks hebt op vakantie lijkt het stukken beter te zijn dan wanneer je gewoon thuis in Nederland bent, maar waarom eigenlijk?

Wat is vakantieseks?
Zon, zee, strand en seks. Misschien wel een van de beste combinaties die er zijn. Vakantie seks kan je huidige relatie een boost geven, maar ook jezelf volledig laten ontspannen. Wanneer jij en je partner samen op vakantie zijn en op het punt staan een zwoele zomernacht te beleven zul je al gauw merken dat het vele malen intiemer voelt dan wanneer je thuis bent, maar hoe komt dat eigenlijk?

Ben je 50+ en toe aan een nieuwe partner?

Waarom is vakantieseks zo intiem?
Waarschijnlijk is het erg warm in het vakantieland waar je bent. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de seks zwoeler, langzamer en intenser wordt. De seks waar eigenlijk iedereen van houdt. Daarnaast hebben jullie volledig de tijd voor elkaar en zijn jij en je partner volledig ontspannen, want op vakantie hoef je je niet druk te maken over de hond die nog uitgelaten moet worden of de e-mails die de deur nog uit moeten, integendeel, jullie zijn volledig gefocust op elkaar.

Daarnaast hebben jullie op vakantie alle tijd van de wereld, en dus meer aandacht voor elkaar. Of je nu overdag op stedentrip gaat of lekker uit eten, er zullen altijd momenten zijn waarop je samen intiem kan zijn. Je kan dus op elk moment van de dag seks hebben met elkaar, in plaats van dat er overdag gewerkt moet worden.

Wat ook mee speelt is dat jullie op een andere locatie zijn, de oude vertrouwde slaapkamer wordt achterwege gelaten en er kunnen natuurlijk nieuwe plekken ontdekt worden. Doordat jullie de plek niet kennen zorgt dit voor extra spanning tussen de lakens.

And last but not least, jullie zijn gekleed op vakantie. Wanneer je op vakantie bent ben je waarschijnlijk gekleed in de mooiste jurkjes, bikini’s en is hij ook vaak topless. Dat zorgt natuurlijk ook voor de extra aantrekkingskracht. Daarnaast zien jullie er allebij fantastisch uit met dat gezonde bruine kleurtje en zit je lekkerder in je vel.

TIP: Ben je alleen, maar wil je ook vakantieseks? Kijk op deze website voor een leuke sexpartner.

Tips voor nog betere vakantieseks.
Natuurlijk willen wij van toponlinedating.nl je nog extra tips geven om die vakantieseks nog spannender en intiemer te maken. Met deze tips willen we je precies laten weten wat je moet doen om het daar in dat zonovergoten oort de beste seks ooit te beleven.

  • “It’s about the journey, not the destination.” Probeer elkaar onderweg naar je bestemming al wat op te winden, dit zorgt voor extra spanning en zorgt ervoor dat de sfeer tussen jullie twee stukken intiemer wordt. Zo kunnen jullie bij aankomst als direct aan de slag ;).
  • Maak tijd voor ochtendseks, want hé je hebt geen verplichtingen als je op vakantie bent. Zo begint je vakantiedag extra ontspannen en kun je erna voldaan aan de ontbijttafel schuiven.
  • Blijf niet alleen op de hotelkamer, je bent op vakantie en hebt een tal aan mogelijkheden. Probeer een romantische picknick op het strand, wie weet kunnen jullie daar de beste seks ooit beleven.
  • Neem je beste lingerie mee. Zoals ik al eerder aangaf ben je op vakantie anders gekleed dan thuis, waarom niet wat je er onder draagt dan ook meteen extra zwoel laten zijn. Zo zul je je gegarandeerd zelfverzekerder voelen en zal de passie warm oplopen tussen jullie twee.
  • Ben je met vrienden op vakantie, probeer het dan eens op de vloer. Zo voorkom je de ochtend er op awkward gesprekken aan de ontbijttafel over het piepende bed wat ze de hele nacht hebben moeten aanhoren.
  • Samen douchen kan ook zeer bevorderlijk zijn voor je seksleven. Het is een goede optie wanneer je even wilt ontsnappen aan je reisgezelschap en zowel verfrissend als tijd besparend.
  • Plan je reis agenda niet bomvol. Wanneer je op vakantie bent en ook daar alles tot de minuut uitstippelt zul je zien dat je een stuk minder ontspannings mogelijkheden hebt. Daarnaast ben je na zo’n drukke dag misschien wel doodmoe en schiet daardoor de seks er bij in omdat je partner (of jij zelf) ligt te slapen aan het einde van de dag.
  • And last but not least, let op de alcohol! Wanneer je op vakantie aan het drinken bent zal het in eerste instantie al harder aanslaan op je lichaam vanwege het warme weer. Daarnaast werkt alcohol alles behalve bevorderlijk voor die zwoele zomer avond, en daarnaast zal een kater ook enorm zonde zijn van die kostbare vakantie tijd.

Met deze tips kunnen jullie samen de vakantie van je leven beleven. wij hopen natuurlijk dat iedereen de kans krijgt om van zwoele zomeravonden, de heetste zomeravonden te maken.

Ik ben alleen maar wil ook vakantieseks.
Natuurlijk is het erg vervelend als je single bent en ook toe bent aan een goed potje stoeien op het strand. Maar gelukkig hebben wij van toponlinedating.nl daar een oplossing voor! Wij geven de vrijgezellen onder ons graag een aantal adresjes mee waarop ze hun (vakantie sex)partner kunnen vinden. Of je nou op zoek bent naar vrijblijvende seks of juist een dating partner, deze websites hier onder bieden je alle mogelijkheden om ook jouw zomer zwoel te laten verlopen.

Ben je opzoek naar een leuke friend with benefit, (vakantie)sexrelatie of gewoon een one night stand? In alle gevallen zit je goed bij seksbuddy.nl.

Kom je uit België en wil je zwoele zomeravonden beleven zonder enige verplichtingen? Dan is buurmeisjes.be dé oplossing.

Ben je op zoek naar een nieuwe relatie? Dan kun je hier vandaag nog gebruik van maken, want aanmelden bij nieuwerelatie.nl heb je snel gedaan.

Ben je 50 plusser en op zoek naar een leuk contact, kijk dan op 50liefde.nl en vind ook jou nieuwe (vakantie) partner.


Over de auteur

Nathalie

Nathalie is zelf werkzaam in de verkoopsector, maar schrijft daarnaast ook reviews voor verschillende instanties en producten en diensten. Naast online diensten bijvoorbeeld ook schoenenwinkels, elektronica ketens en zelfs groothandelketens.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)