Wat is kinky sex?

Wat is kinky sex?

Steeds meer mensen ontdekken hun kinky kant. Mannen en vrouwen gaan op onderzoek naar hun seksualiteit en komen daarbij schijnbaar niet dagelijkse zaken tegen. Hun kinky seksuele kant. Voor de een is dit sex buiten de slaapkamer en voor de ander gaat het zo ver als pijniging en bondage in een onderdanige of dominante rol.

Wanneer valt iets onder kinky sex?

Kinky sex is alles wat niet gangbaar is. Het is een verzamelnaam geworden voor extremere sex. Bondage, pijniging, vernedering, rollenspel, fetisj, kleding, bedenk wat niet standaard is en duw het in het boxje ‘kinky’.

Meestal begint het met voorzichtig experimenteren met speeltjes, kleding en rollenspellen, maar het kan als snel over gaan in een opwindend en experimenteel spel waarbij de diepste fantasietjes waargemaakt kunnen worden.

Kinky sex online

Het handige aan op zoek gaan naar kinky sex online is dat je jouw meest geheime fantasietjes anoniem en discreet kunt delen en iemand kunt zoeken die dezelfde gedachtes als jij heeft. Je hebt niet alleen een groter zoekgebied, maar ook nog eens een veel groter aanbod. Het is makkelijker om van achter een beeldscherm jouw meest geheime seksuele fantasietjes te delen dan tegen iemand persoonlijk. Als je elkaar ontmoet weet je al die zaken al van elkaar.

Dat is ook nog een mooie bijkomstigheid. Online heb je de mogelijkheid om een band op te bouwen zonder meteen alles prijs te geven. Je kunt dus al je seksuele wensen bespreken, een vertrouwensband opbouwen en vooral ook ontdekken waar jullie niet voor open staan.

Jouw kinky profiel online

Door een goed en duidelijk profiel neer te zetten, vergroot je de kans op een fijn kinky sexcontact. Als je al weet waar je interesses liggen, kun je dit aangeven in je profiel en wanneer je dit nog niet weet, kun je aangeven waar je nieuwsgierigheid ligt. Mannen en vrouwen, met en zonder ervaring, vinden elkaar online en ontdekken en onderzoeken samen hun kinky kant.

Ben open over wie je bent, wat je zoekt en wat je te bieden hebt, maar dit wil niet zeggen dat je allerhande persoonlijke informatie prijs dient te geven. Je kunt dit doen en tegelijkertijd volledig anoniem blijven.

Het meest succesvol zijn profielen met duidelijke en herkenbare foto’s, maar niet iedereen wilt herkenbaar op een kinky sexdating website staan. Je kunt dan je foto’s onherkenbaar maken of delen van foto’s gebruiken zodat je niet herkend wordt. Wanneer je echt niets van jezelf wilt plaatsen, dan kun je afbeeldingen gebruiken van dingen waartoe jij je aangetrokken voelt, bijvoorbeeld op kinky sex gebied.

_Kinky sex is spannend en opwindend en steeds meer mensen gaan op onderzoek uit naar hun kinky kant. Online is de ideale plek om je gedachtes verder uit te diepen en te ontdekken of jij waar wilt maken waar je over fantaseert of dat je het bij een spannende gedachte houdt. _


Over de auteur

Ricardo

Als voormalig redacteur bij een groot dagblad in de Randstad weet Ricardo wat het is om kritisch te zijn en om met de tijd mee te gaan. Gecombineerd met een schat aan ervaring is Ricardo de ideale kandidaat om een objectief beeld te scheppen over dating- /sekssites.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)