Versiertrucs

Versiertrucs

Vrouwen versieren is iets wat maar weinig mannen makkelijk doen. Meestal zijn ze toch wat nerveus en daardoor durven het versieren niet eens te beginnen. Hou daar mee op! Het is tijd om weer gewoon te beginnen met het versieren van vrouwen. Zij worden namelijk graag versierd. Ben je er niet goed in? Lees hier dan een paar versiertrucs waar je iedere vrouw mee om je pink windt.

Vrouwen versiertruc 1:

Vrouwen houden helemaal niet van glad. Vrouwen houden van oprecht en gemeend. Ze willen niet naar de mond gepraat worden of loze complimentjes ontvangen. Wil je dus indruk maken op een vrouw, maak dan een compliment of opmerking die oprecht is, ergens op gebaseerd is en die evengoed haar ego streelt.

Een vrouw hoort liever dat ze grappig is dan dat je haar vertelt dat ze zo mooi uit ziet zonder haar echt gezien te hebben. Houd je standaard opmerkingen en ingestudeerde complimentjes dus voor je en zoek naar iets waar ze van onder de indruk is dat het je ├╝berhaupt opgevallen is.

Vrouwen versiertruc 2:

Ook online kun je galant zijn. Door attent te zijn en te denken aan die belangrijke afspraak die zij had en waar ze nerveus voor was. Vraag haar of alles goed gegaan is. Laat merken dat je er aan denkt. Dat je aan haar denkt. Je trekt nergens meer de aandacht van een vrouw mee dan door te laten blijken dat jij aandacht voor haar hebt.

Overdrijf dit ook weer niet. Je wilt niet over komen als een stalker die bij ieder wissewasje vraagt of de kleren niet verkleurd zijn.

Vrouwen versiertruc 3:

Ben duidelijk. Mannen menen dat vrouwen van mysterieuze mannen houden en hoewel vrouwen dat in het begin ook vaak denken, komen ze er na een tijdje snel achter dat het alleen maar vermoeiend is en dan werkt het weer als een rigoureuze afknapper. Probeer niet mysterieus te doen door vaag te zijn, maar ben gewoon duidelijk over wat je wilt, zoekt en te bieden hebt.

Dat wil niet zeggen dat je meteen alles op tafel moet gooien. Mysterie blijft aantrekkelijk en het is opwindend als er nog iets te ontdekken valt.

Vrouwen versiertruc 4:

Ben open over wie jij bent en ben niet bang om je kwetsbaar op te stellen. Dit maakt je alleen maar aantrekkelijker voor de vrouw. Vrouwen willen stoere mannen die ook een zachte kant hebben. En hoe stoer je ook bent, iedereen heeft een zachte kant. Maak het niet te moeilijk voor de vrouw om die te zien en je zult merken dat je een vrouw veel sneller versiert.

Gooi niet meteen je hele levensverhaal of een hoop drama op tafel. Iedereen zoekt in eerste een positieve toevoeging wanneer ze op zoek zijn naar iemand.

Vrouwen versieren blijft vooral een kwestie van oprecht zijn, je gemakkelijk voelen in je eigen ongemakkelijkheden en vooral ook plezier hebben. Vrouwen versieren is leuk!


Over de auteur

Ricardo

Als voormalig redacteur bij een groot dagblad in de Randstad weet Ricardo wat het is om kritisch te zijn en om met de tijd mee te gaan. Gecombineerd met een schat aan ervaring is Ricardo de ideale kandidaat om een objectief beeld te scheppen over dating- /sekssites.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)