50liefde

50liefde50liefde.nl is een van de nieuwste online datingsites in Nederland en België. Deze gratis dating website biedt 50 plussers de mogelijkheid om online een relatie of date partner te vinden. De site is interactief en overzichtelijk. Wij van toponlinedating.nl geven u een korte toelichting over de gratis online datingsite en een aantal tips om uw date perfect te laten verlopen.

Voor wie?
50liefde.nl is betrouwbare gratis online dating site die voor zowel mannelijke als vrouwelijke 50 plussers online te vinden is. Aanmelden is gratis en eenvoudig, door middel van het invullen van uw persoonlijke dating profiel is de zoektocht naar uw ideale 50 plus partner gestart. Leden kunnen snel en makkelijk met elkaar in contact komen door de opgegeven persoonlijke interesses en eigenschappen. Je weet dus al snel waar jouw match van houdt en wat zijn/haar persoonlijke eigenschappen zijn. Aan de hand van de ingevoerde eigenschappen worden er partner voorstellen gedaan, dus hoe uitgebreider het profiel aangevuld wordt, hoe meer slagingskans u heeft op het vinden van de juiste partner, date of gezelschapspartner. Het team van Toponlinedating.nl heeft voor u nog enkele dating tips voor 50 plussers uit zowel Nederland als België.

Hoe werkt het?
50liefde.nl is een eenvoudige en overzichtelijke online datingsite voor 50plussers. Wanneer u op de startpagina komt van deze datingsite kunt u zichzelf heel makkelijk gratis registreren en daarmee een persoonlijk profiel aanmaken. Nadat u uw e-mail adres heeft ingevoerd en de bevestigingsmail heeft ontvangen kunt u uw persoonlijke gratis online dating profiel aanmaken. In dit profiel zet u alle informatie over uzelf. Aan de hand van de gegeven informatie en interesses worden matches en partner voorstellen opgemaakt. U heeft de mogelijkheid om uw eigen partner voorkeuren op te geven en vervolgens zal 50liefde.nl een perfecte match voor u zoeken. 50liefde.nl is een zeer betrouwbare datingwebsite als het gaat om het vinden van een 50 plus dating/relatie partner.

Wat kost het?
En dan natuurlijk de vraag, wat kost mij dit? Helemaal niets! De datingsite van 50liefde.nl is namelijk helemaal gratis. Wij raden u echter wel aan om over te gaan op een premium membership. Zo maakt u nog meer kans de perfecte partner/match te vinden. Met het premium account kunt u onbeperkt berichten sturen naar uw 50 plus matches en heeft u de mogelijkheid om alle foto’s van de andere leden te bekijken. Daarnaast is het zo dat 50liefde.nl u een contactgarantie aan biedt bij een premium lidmaatschap van 6 of 12 maanden. Dat houdt in dat u minimaal met een van uw 50 plus matches een contact garantie krijgt gedurende het lidmaatschap loopt. Naast deze mogelijkheden biedt de online datingsite nog een aantal andere premium opties. De beste manier om er achter te komen wat het beste bij u past kunt u het beste zelf een account aanmaken en op zoek gaan naar uw toekomstige partner. Deze datingsite voor 50 plussers is betrouwbaar en registreren is gratis, wij wensen u veel geluk en plezier met het vinden van uw ideale match.

TIP: Extra tips voor het vinden van uw vrouwelijke 50 plus partner.


Over de auteur

Nathalie

Nathalie is zelf werkzaam in de verkoopsector, maar schrijft daarnaast ook reviews voor verschillende instanties en producten en diensten. Naast online diensten bijvoorbeeld ook schoenenwinkels, elektronica ketens en zelfs groothandelketens.

9 reacties op “50liefde”

 1. Tinus

  Bij 50liefde mijn nieuwe partner gevonden! Niks anders dan positief over 50liefde, erg fijne en vooral makkelijke site. Ook de klantenservice is erg fijn, vlotte reactie op de mail als er iets is met je profiel. De matchgame is ook erg leuk om op een speelse manier nieuwe mensen te leren kennen. Ik moest eerst wel even wennen aan het feit om op een datingsite te staan, ik heb contact gehad met een datingcoach van 50liefde en die heeft mij hierin uitermate goed geholpen.

  Reply
 2. Betsy

  Hier een paar maanden lid geweest. In het begin kwam ik er niet helemaal uit. Gelukkig door de helpdesk snel geholpen. Nu als resultaat dat ik inmiddels een paar maand samen ben met Eddy. Kortom voor mij een geweldig succes. Bedankt 50liefde

  Reply
 3. Nicole

  Een erg mooie maar vooral makkelijk te begrijpen datingsite voor de ouderen doelgroep. 50liefde weet hoe het moet! Niks op aan te merken.

  Reply
 4. Lonneke

  Het aanmelden gaat erg snel. je kan direct op zoek gaan naar een leuk persoon.
  Ik ben daarom ook erg tevreden over deze site. Als positief punt moet ik de klantenservice wel noemen. Ik heb al een aantal keer telefonisch contact met hen opgenomen. Elke werkdag is 50liefde te bereiken. Dit heeft geen enkele andere datingsite!

  Reply
 5. Marina

  Ik houdt van 50liefde.nl
  De site is erg bvetrouwbaar en eenvoudig te bedienen.
  Iedereen, dus ook degene die moeilijk met computers overweg kunnen snel en makkelijk de weg vinden op deze datingsite
  Ik heb nog geen partner gevonden, maar ben ook pas een weekje on line.
  Wie weet wat de toekomst brengt

  Reply
 6. Leo

  Na wat opstartproblemen is het me eindelijk gelukt me aan te melden op deze online dating website.
  Aanmelden en registreren was erg eenvoudig, ik heofde maar een gebruikersnaam en e-mail adres op te geven.
  Helaas heb ik vorige week wat problemen gehad met mijn profiel, er leek een soort storing te zijn.

  Dit heb ik meteen gemeld bij de helpdesk en ik werd enorm aangenaam geholpen.
  Na wat mail contact en telefonisch contact werd de storing diezelfde dag nog bij me verholpen.
  De service die mij verleend werd aan de telefoon kan menig datingsite wat van opsteken… (ik zal geen namen noemen)

  Zo heb ik een paar maanden geleden nog bij een andere dating website ingeschreven gestaan.
  Het abonnement daar was enorm duur en de helft van de profielen waren nep volgensmij.

  Dit is op 50 liefde anders.
  Er is nu een leuke actie waardoor ik met flinke korting een abonnementje heb aangeschaft.
  Het abonnement bevalt me prima.
  Er staan leuken profielen online en deze keer heb ik het idee dat het wel om echte mensen gaat.
  Opzich ook wel logisch, aangezien de datingsite beweerd dat de profielen handmatig gecontroleerd worden.

  Ik ben zelf 67 en nog jong en vitaal.
  Na het overlijden van mijn vrouw 5 jaar geleden was ik eenzaam en op zoek naar iets nieuws.
  Door 50liefde.nl heb ik nu al 4 dates gehad met twee hele lieve en zorgzame vrouwen.

  Ik denk dat ik mijn nieuwe droompartner wel kan vinden door deze dating website

  Reply
 7. Bart

  Ik was een beetje sceptisch wat betreft internet daten voor 50 plussers, maar deze site sprak mij wel aan. Het is een nieuwe, frisse en duidelijke website voor mij waarbij ik denk dat ik hier leuke mensen kan ontmoeten waarmee ik toch wel een aantal aspecten van mijn leven mee kan delen.
  Ik sta zelf namelijk open voor veel dingen en ik geef iedereen dan ook een kans. Zo heb ik al wat mooie gesprekken gehad met een aantal leuke mensen. Dat voelt dan ook zeer fijn. Ben een lange tijd vrijgezel en alleen geweest. Nu is het tijd voor iets anders.
  Gr, Bart

  Reply
 8. truus

  Ik weet allemaal nog niet zo goed hoe het internet werkt.
  Toch leek het me wel leuk nieuwe mensen te leren kennen, zeker nu hyves gestopt is.
  Voorheen had ik contact met mijn maatjes via die website maar nu probeer ik het door online dating websites te vinden.
  Ik weet niet of ik ooit een serieuze relatie zal vinden via een online dating website, maar zolang ik gezellig contact kan hebben met meerdere 50 plussers is dat voor mij al voldoende.
  Het voordeel aan deze website is dat hij voor mensen die helemaal niet in de online wereld thuis zijn zoals ik alles makkelijk en overzichtelijk aangegeven wordt.
  Daarnaast is het ook fijn dat je gratis lid kan worden.
  Voor nu is het even afwachten wat de toekomst brengt, maar ik zou het zeker mijn vrienden en vriendinnen aanbevelen.

  Reply
 9. Arend

  Ik heb mezelf vorige week aangemeld op deze 50 plus dating web site.
  Volgensmij is hij erg nieuw, maar wel erg leuk.
  Ik heb nu met een aantal vrouwen contact gehad en gezellige gesprekken gevoerd.
  Ik ben ook blij dat deze datingsite gratis is

  Reply

Laat een berichtje achter

 • (will not be published)