50liefde.be

seksbuddy_screenshot50liefde.be is de 50+ datingsite voor België. Met een frisse layout kom je met een prettig gevoel op de site van 50liefde.be binnen. Op 50liefde.be is vooral rekening gehouden, dat de website gebruikt wordt door ouderen. Denk hierbij aan grote knoppen. Verder kun je op de website veel ondersteuning vinden in de van tips. Deze kunnen gemakkelijk van pas komen wanneer het toch op daten aan gaat komen.

Verder heeft 50liefde.be de veiligheid hoog in het vaandel staan. Doormiddel van een beveiligde verbinding, maak je contact met de website. Daarnaast wordt elke aanmelding handmatig gecontroleerd. Dit voorkomt dat je te maken krijgt met fake profielen. Door deze strenge veiligheidseisen worden ergernissen voorkomen. Jou online ervaring zal hierdoor ook een stuk aangenamer zijn.

Hoe werkt het?

De aanmelding gaan eenvoudig. Nadat je bent ingelogd kun je je profiel verder aanvullen door het invullen van een uitgebreide vragenlijst. Wanneer dit is gebeurd, dat je de juist matches met jou zoek profiel te zien krijgt. Door een berichtje achter te laten in de chat, kun je al snel een leuk klik hebben met iemand. Ook kun je door middel van een paar drukken, kijken wie het beste matchen met je. Ook krijg je per mail suggesties van andere gebruikers, die in aanmerking komen op basis van je zoekprofiel. Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen om contact met deze gebruikers te zoeken.

Kosten

Het aanmelden op 50liefde.be is helemaal gratis. Echter om contact te leggen heb je een premium lidmaatschap nodig. Zo hebben ze voor de eerste maand een actietarief (€19,99) om je kennis te laten maken met 50liefde.be. Verder zijn er mogelijkheden voor 3, 6 en 12 maanden premium lidmaatschap.

  • Belangrijke Kenmerken:
  • Profielen worden met de hand gecontroleerd
  • Goed bereikbare klantenservice
  • Gratis Datingtips
  • Beschikbaar voor computer, laptop, tablet of smartphone
  • Veiligheid en Anonimiteit staan voorop
  • Aanmelden is GRATIS


Over de auteur

Stefan

Stefan werkt op freelance basis voor verschillende en uiteenlopende werkgevers en is dus een echte alleskunner. Ook al gaat zijn voorkeur uit naar sportieve uitdagingen, benadert hij iedere klus met overgave.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)