Snapdate.be

seksbuddy_screenshotBen je ook wel toe aan een avondje ontspannen? Of aan een nieuwe partner om leuke dingen mee te doen? Wat je ook wenst, op snapdate.be kan je het vinden. Door het grote aanbod zit er voor iedereen wat tussen!

Hoe werkt het?
Net als tinder, is daten via snapdate.be eenvoudig. Na het inschrijven krijg je direct profielen te zien en kun je op basis van foto of profielbeschrijving beoordelen of hij/zij iets voor je is. Wanneer dit zo is, kan je direct een bericht sturen. Er hoeft dus geen match te zijn. Dit is het grote voordeel van snapdate.be

Wat kost het?
Het inschrijven op snapdate.be is gratis, daarnaast krijg je een gratis credit waar je mee in contact kan komen. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen moet er betaald worden voor verder gebruik. Uiteraard best logisch, techniek en mensen werken ook niet op water! Snapdateheeft van tijd tot tijd echter scherpe acties, waardoor je met flinke korting een credit pack kan aanschaffen.
Tip: De grotere pakketten zijn altijd goedkoper dan de kleinere pakketten

Waarom Snapdate.be?
De website onderscheidt zich door het selecteren op basis van foto. Je kan dus enkel in contact komen met mensen die jou goed bevallen. Op basis van je eerste ingeving of gewoon op basis van wat je ogen zien!
Hoe groot zijn mijn kansen?
Doordat je niet naar links of rechts hoeft te swipen en nog belangrijker, doordat je niet naar links geswiped kan worden, vergroot dit de kans op matches. Je kunt simpelweg gelijk contact leggen en een bericht sturen, of een gratis wink of flirt. Doordat je op deze manier in contact kan komen met meer mannen/vrouwen, vergroot dit ook zeker jouw kansen op een (snelle) date!

Meer informatie nodig?
Heb je hulp, tips en/of tricks nodig? snapdate.be heeft een uiterst professioneel team klaar zitten om per mail, of per telefoon, jouw vragen te beantwoorden. Op deze manier valt er sneller te schakelen en met dit duwtje in de rug kan je elke potentiƫle date inpakken en vrij snel met elkaar op het terras kan zitten, of in het museum. Of nog beter, op een knusse hotelkamer tijdens een romantische date!


Over de auteur

Priscilla

Priscilla is gespecialiseerd in het volgen van online trends. Met een achtergrond in marketing is zij op de hoogte van zowel simpele als meer gecompliceerde verkooptechnieken en kan hier dus eenvoudig doorheen prikken om consumenten te beschermen.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)