Datingtips Voor Mannen

Binnenkort heb je dan eindelijke een date met die mooie dame. Waar je al zolang op hebt gewacht. Natuurlijk wil je dat dit een groot succes word. Wij geven je 10 datingtips voor een succesvolle date.

1. Wil je meteen een goede indruk maken zonder ook maar één woord met elkaar gesproken te hebben. Dan kun je het beste de kleur blauw dragen. Dit komt doordat de kleur blauw sympathie, vertrouwen en vriendschap vertegenwoordigd.

2. Behandel haar als een dame. Elke vrouw houdt hier van. Maak haar het hof.

3. Complimenteer haar. Als er iets is over haar dat je boeit, complimenteer haar hierover. Om goed te beginnen complimenteer haar over haar outfit. Ze heeft er waarschijnlijk een lange tijd over gedaan om de perfecte outfit uit te zoeken.

4. Pas op met alcohol. Zorg ervoor dat het bij een alcoholisch drankje van een á twee blijft. Hierdoor verlies je de controle over je gedrag niet.

5. Relax. Jullie willen allebei een goede indruk maken. Je date is vast net zo zenuwachtig als jou.

6. Komt niet te laat. Zorg dat je er al bent voordat zij er is. Het geeft haar een ontspannen en comfortabel gevoel als ze weet dat jij er al bent.

7. Heb je een online profiel op een datingsite zorg er dan voor dat hier veel foto’s opstaan. Dit geeft de vrouw een betrouwbaar gevoel.

8. Houdt oogcontact. Dit zorgt ervoor dat je date merkt dat je intresse in haar hebt.

9. Zorg altijd dat je afspreekt in een openbare ruimte afspreekt. Vooral als je elkaar hebt ontmoet via het internet.

10. Last but not least zorg voor een goede adem. Poets je tanden en let op wat je van tevoren eet.

 

Met deze datingtips word je dat date gegarandeerd een succes.


Over de auteur

Priscilla

Priscilla is gespecialiseerd in het volgen van online trends. Met een achtergrond in marketing is zij op de hoogte van zowel simpele als meer gecompliceerde verkooptechnieken en kan hier dus eenvoudig doorheen prikken om consumenten te beschermen.