Datingtips Voor Vrouwen

Eindelijk is het zover je hebt een date met die ontzettend leuke man. Je hebt hier vast al weken op zitten wachten en nu is het dan eindelijk zover. Misschien kan je van de zenuwen al bijna niet meer praten. Wij hebben wat gouden datingtips voor je op een rijtje gezet zodat jouw eerste date een groot succes word.

 

Datingtips:

1. Zorg dat je niet voortdurend klaagt. Dit geeft een ongeïntresseerde indruk.

2. Kleding crisis? Kies een kleding stuk met de kleur rood. Uit onderzoek is gebleken dat als vrouwen op hun eerste date de kleur rood draagt dat mannen sneller uit zijn op een relatie. Pas je kleding wel aan op de activiteit die je gaat doen. Trek dus geen hakken aan als je een eind gaat wandelen.

3. Draag niet te veel make-up. Mannen houden meer van een neutralere look. Je wilt toch ook niet dat hij zich afvraagt hoe je eruit ziet zonder die 3 lagen make-up?

4. Praat niet te veel. Stel hem ook wat vragen. Dit laat zien dat je interesse in hem toont.

5. Besluiteloosheid is een no go. Mannen vinden het juist intressant als je weet wat je wilt. Dit laat zien dat je een sterke en zelfstandige vrouw bent.

6. Blijf jezelf. Ook al ben je bang dat hij het niet leuk gaat vinden. Zeg wat je denkt en voelt. Zo ben je nou eenmaal.

7. Wees financieel voorbereid. Neem niet zomaar aan dat hij betaald. Stel voor om jouw helft te betalen als de rekening komt.

8. Wees voorzichtig met afspreken. Heb je elkaar bijvoorbeeld via internet leren kennen. Zorg er dan altijd voor dat je afspreekt op een plek waar veel mensen komen.

9. Ben je van plan een date te scoren op een online dating site? Zorg er dan altijd voor dat je profiel up to date is.

10. Bedenk van tevoren alvast wat gespreksonderwerpen zodat er geen ongemakkelijke stiltes vallen.

 

Met deze datingtips word je dat date gegarandeerd een succes. Geniet van elkaars gezelschap en heb vertrouwen in jezelf.


Over de auteur

Nathalie

Nathalie is zelf werkzaam in de verkoopsector, maar schrijft daarnaast ook reviews voor verschillende instanties en producten en diensten. Naast online diensten bijvoorbeeld ook schoenenwinkels, elektronica ketens en zelfs groothandelketens.