Credits datingsites

credits datingsitesDe meeste datingsites werken tegenwoordig met pakketten waarbij credits inbegrepen zijn. Normaliter werden er abonnementen gebruikt, maar dat gebeurt nu zelden. Het is namelijk ook zo dat abonnementen vaak als vervelend worden gezien aangezien mensen er vaak aan vast zitten en het gedoe oplevert als ze willen stoppen met het abonnement.

Daarom gebruiken de meeste betrouwbare datingsites dus pakketten met credits. Deze pakketten kan men zelf kopen wanneer ze maar willen. Vaak is het zo dat je eerst gratis kan aanmelden op de site, even kan rondkijken en daarna zelf kan bepalen of je dus daadwerkelijk een pakket zou willen aanschaffen. Je kan dus eerst de leden en de gebruiksvriendelijkheid van de site bekijken en zien of het bij jou past.

Creditpakket
Hoe werkt het nou precies? Het is eenvoudig. De meeste seksdatingsites bieden verschillende pakketten aan zodat het aanbod groter is en zodat de mensen meer keuze hebben. Elk pakket bestaat uit een aantal credits waarmee je berichten kan sturen naar een van de leden op de seksdatingsite. Je koop dus voordat je wat gaat sturen een pakket naar keuze en zo kan je lekkere gesprekken gaan voeren door middel van de credits. Als de credits op zijn en je toch nog berichten wilt sturen dan kan je een nieuw pakket aanschaffen.

Een abonnement is vaak duurder en je zit er dan ook vaak aan vast. Dit komt omdat de meeste dating websites stilzwijgend automatisch verlengen. Zo zie je ineens een extra bankoverschrijving van je rekening af gaan terwijl jij van niks af weet. Dit leidt dan ook vaak tot problemen en die willen we dan ook allemaal voorkomen. Daarom hebben de meeste seksdating sites gekozen voor een andere aanpak. De credit pakketten.

Conclusie
Je zit dus niet vast een abonnement en je kan zelf bepalen wanneer je door wilt gaan met het aanschaffen van credit pakketten. Als je geen berichten meer wilt sturen en je wilt jezelf deactiveren op de site dan kan dat. Als je toch nog aangemeld wilt blijven, maar nog even geen berichten wilt sturen dan kan dat ook. Kortom, je kan zelf bepalen wanneer en hoeveel credits u koopt. Als je zelf geen credits hebt dan kan je alsnog aangesproken worden door een van de leden die mogelijk interesse in jouw heeft.


Over de auteur

Ricardo

Als voormalig redacteur bij een groot dagblad in de Randstad weet Ricardo wat het is om kritisch te zijn en om met de tijd mee te gaan. Gecombineerd met een schat aan ervaring is Ricardo de ideale kandidaat om een objectief beeld te scheppen over dating- /sekssites.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)