Daten doe je zo!

datendoejezoDaten is iets wat werkelijk iedereen wel een keer doet in zijn of haar leven. Uit recent onderzoek blijkt dat 50% van de singles al ruim twee jaar niet meer heeft gedate. Daar wil jij toch niet bij horen?

De eerste 12 minuten zijn cruciaal voor het maken van een goede indruk. De dingen waar je date het eerst op zal letten is het oogcontact dat jullie hebben, je glimlach en een frisse adem. Heb jij onlangs iemand leuks opgemerkt op je werk en zijn jullie aan het daten? Goed nieuws, werkrelaties eindigen namelijk vaak in het huwelijksbootje.

Do’s

Mannen kunnen op een eerste date het beste de kleur blauw dragen. Dit komt doordat de kleur blauw sympathie, vertrouwen en vriendschap vertegenwoordigd. Vrouwen kunnen beter de kleur rood dragen. Wees bescheiden! Dus ga niet gelijk te veel praten en vragen stellen of klagen over dingen waar je niet van houdt.

Don’ts

Té veel make-up bij vrouwen is not done. Bij mannen gaat de voorkeur in het algemeen toch uit naar vrouwen die weinig make-up dragen. Te laat komen, alleen over jezelf praten, over enthousiast zijn en over je ex praten zijn de dingen waar mensen zich het meest aan ergeren tijdens een eerste date. Besluiteloosheid, dingen zeggen zoals: ‘’Ik weet het niet, wat denk jij ervan?’’ of ‘’Kies jij maar’’. Want besluiteloosheid is overduidelijk niet sexy.


Over de auteur

Stefan

Stefan werkt op freelance basis voor verschillende en uiteenlopende werkgevers en is dus een echte alleskunner. Ook al gaat zijn voorkeur uit naar sportieve uitdagingen, benadert hij iedere klus met overgave.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)