De beste tips om je ex terug te krijgen

De beste tips om je ex terug te krijgen

Het is uit met je ex en je bent het hier niet mee eens. Je wilt hem of haar terug winnen, maar je weet niet goed hoe je hier aan moet beginnen. Lees hier dan de beste tips om je ex terug te krijgen.

Tip 1:

Het werkt om te beginnen totaal niet om de ander achterna te lopen. Dit werkt juist alleen maar averechts. Doe dit dan ook niet. Hoe moeilijk het ook kan zijn, doe je best om de ander te negeren en er zo min mogelijk aandacht aan te schenken.

Tip 2:

Je wilt natuurlijk niet dat de ander jou vergeet. Zorg er daarom voor dat je de ander wel nog op social media in je contacten houdt. Op die manier weet je zeker dat hij of zij meekrijgt wat je allemaal post en daar kun jij dus mooi op inspelen.

Tip 3:

Dankzij social media kun je de ander jaloers maken zonder direct aandacht aan diegene te besteden. Post bijvoorbeeld dat jij je hebt aangemeld op een datingsite om eens te kijken wat voor een smakelijke visjes er allemaal in datingland rondzwemmen.

Tip 4:

Of je nu wel of niet aan het daten bent met iemand anders, je kunt best doen alsof dat zo is. Vertel jullie gezamenlijke vrienden dat je op datingpad bent en je kunt er gerust van zijn dat je ex dit te horen krijgt. Vergeet niet tussen neus en lippen door te vermelden dat jij je ex wel nog mist, maar dat het tijd is om door te gaan.

Tip 5:

Je wilt natuurlijk ook niet dat je ex denkt dat je hem of haar helemaal vergeten bent. Stuur dus na een tijdje een berichtje om te kijken hoe het gaat. Je kunt dan bijvoorbeeld vertellen dat je door gaat met je leven, maar dat je wel nog om de ander geeft en wilt dat het goed met hem of haar gaat. Hierdoor zorg je er voor dat je ex wel weer aan jou denkt en je ex zal zich ook afvragen of je al met iemand anders bezig bent.

Tip 6:

Zowel mannen als vrouwen willen graag dat hebben wat ze niet kunnen krijgen. Zorg ervoor dat je ex dus het idee krijgt dat je niet meer beschikbaar bent. Je wakkert dan eventuele gevoelens weer opnieuw aan en de jacht kan opnieuw beginnen. De kans is groot dat jouw ex dan weer achter jou aanjaagt.

Vergeet niet dat je niet voor niks uit elkaar bent gegaan en dat jij je ex niet terug wilt omdat je eenzaam bent. Je kunt dit wel doen, maar je zult dan snel in oude patronen vervallen en toch weer uit elkaar gaan. Wanneer jullie weer bij elkaar komen, is het verstandig om een en ander op een nieuwe manier aan te pakken. Wil jij je ex terug? Ben dan vooral niet te eager, maar volg bovenstaande tips om je ex terug te krijgen.


Over de auteur

Priscilla

Priscilla is gespecialiseerd in het volgen van online trends. Met een achtergrond in marketing is zij op de hoogte van zowel simpele als meer gecompliceerde verkooptechnieken en kan hier dus eenvoudig doorheen prikken om consumenten te beschermen.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)