De eerste nacht slapen

De eerste nacht slapen

Een van de voordelen van online daten is dat je zoekgebied een heel stuk groter is. Vaak komen leden uit heel Nederland en Belgiƫ. Het kan dus zomaar voorkomen dat jij een klik met iemand hebt die een heel eind bij jou uit de buurt woont. Om een date dan te realiseren kan het een idee zijn om bij elkaar te blijven slapen. Waar moet je dan allemaal over nadenken?

Wanneer de eerste keer blijven slapen?

Het is niet aan te raden dit meteen de eerste date te doen. Halverwege afspreken, een hotelletje nemen of er een vroege date van te maken zijn dan verstandiger. Mocht het niet anders gaan zorg dan evengoed voor eigen vervoer en een noodoplossing zodat je niet verplicht bent ergens te blijven waar je toch niet op je gemak blijkt te zijn.

Zeker als je nog geen seks hebt gehad is het ook handig om een slag om de arm te houden wat betreft de slaapplek. Geef aan een logeerbed te hebben of te willen, regel een opblaasbaar matras of neem een slaapzak mee voor op de bank. Op die manier voorkom je alsnog ongemakkelijke situaties als het wel heel gezellig is, maar seks er toch niet in blijkt te zitten.

Alles fris en fruitig voor de eerste overnachting

Wanneer jouw huis de overnachtingsplek is dan zorg je er natuurlijk voor dat je huisje fris en fruitig is en dat je beddengoed verschoont is. Denk dan niet dat alles vlekkeloos moet zijn of perfect opgeruimd. Mensen voelen zich vaak sneller op hun gemak als ze ergens zijn waar ook daadwerkelijk geleefd wordt en waar ze niet bang zijn om te bewegen omdat er dan stof kan verplaatsen.

Als jij uit gaat logeren kun je bijvoorbeeld een hapje en een drankje meenemen om te danken voor de gastvrijheid. Voor beiden geldt dat de persoonlijke verzorging voorop staat. Controleer je slaapoutfit en andere kleding op vlekken en neem de tijd om jezelf lekker te verzorgen. Uitgebreid wassen, scrubben en scheren zorgt ervoor dat je zelfverzekerder bent omdat jij je niet halverwege de date opeens nadenkt of je ballen wel goed geschoren zijn.

Verwachtingen bij de eerste keer samen slapen

Naast bovenstaande zaken kun je bij nog enkele dingen stil staan. Zo hebben veel mensen ritueeltjes die ze dagelijks uitvoeren. Door het daar over te hebben is er ook ruimte voor en als jij je er misschien ongemakkelijk bij voelt, dan kan de ander daar rekening mee houden. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld wakker worden. Misschien ben jij een vroege vogel, maar wilt je date lang uitslapen.

Het is vooral belangrijk dat jullie je allebei op je gemak voelen en ook rekening houden met elkaar. Door open te communiceren neem je veel ongemak weg en kan het niet anders dan een heerlijke ervaring worden. Meld je nu aan op een van de dating sites en ontdek ook hoe snel jij voor de eerste keer met je date samen kunt slapen.


Over de auteur

Ricardo

Als voormalig redacteur bij een groot dagblad in de Randstad weet Ricardo wat het is om kritisch te zijn en om met de tijd mee te gaan. Gecombineerd met een schat aan ervaring is Ricardo de ideale kandidaat om een objectief beeld te scheppen over dating- /sekssites.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)