Gratis daten, niet betalen

betalen of gratisGratis daten zonder ervoor te betalen. Kan dat eigenlijk wel? Ja, natuurlijk kan dat, maar de kans is groot dat er toch nog ergens verborgen kosten zijn. Of dat je nu betaalt voor het vervoer naar een afspraak, voor het etentje betaalt of credits aanschaft om contacten op te doen, enige investering ben je altijd kwijt. Maar hoe besteed jij je geld nu verstandig?

Gratis daten zonder te betalen

Gelukkig kan het grootste gedeelte van dit avontuur inderdaad zonder ervoor te betalen. Er zijn tal van datingsites waar jij je gratis kunt aanmelden. Daar begint het dus mee. Waarom betalen als het gratis kan? Je wilt de website wel uitproberen voor je er geld aan uitgeeft.

Zorg voor een goed en duidelijk profiel. Het liefst met een duidelijke profielfoto. Vul zoveel mogelijk in, en doe dit ook naar waarheid. Je wilt zo snel mogelijk duidelijkheid hebben en dat begint bij jou. In je profieltekst kun je kwijt wat je zoekt en verwacht. Een bezoeker kan zo meteen inschatten of jullie een mogelijke match zijn en zal jou dus ook sneller een berichtje sturen.

Zelf op zoek naar een date online

Je kunt ook zelf door de profielen bladeren en kijken naar mogelijke sexcontacten. Reageer alleen op profielen die echt je aandacht trekken om kosten te besparen. Je kunt ook op zoveel mogelijk profielen reageren om je kansen te vergroten, maar dan zal dit je ook meer credits kosten.

De meeste websites verkopen credits die je kunt gebruiken om allerhande extra functies te gebruiken. Er zijn ook websites die abonnementen verkopen, maar dan zit je vast aan een maandelijkse uitgave. Door [creditbundels ](http://seksbuddy.nl)aan te schaffen hou je veel beter in de gaten wat je nou eigenlijk spendeert en kun je ook makkelijk en snel aan de rem trekken.

Lees de profielen, zoals gezegd, goed door en gebruik de informatie in je berichtje. Hierdoor toon je oprechte interesse en is de kans ook veel groter dat je een antwoord krijgt. Een andere manier is om een standaard bericht te maken en dit aan te passen per persoon, maar dit is niet aan te raden omdat de oplettende gebruiker hier door heen prikt.

Gratis contact op een dating website

Op sommige websites krijg je een gratis credit zodat je de extra functies kunt uitproberen, maar meestal is dit niet genoeg om ook meteen een date te scoren. Het is dus bijna onmogelijk om geen kosten te maken. De websites waar dit wel kan blijken vaak onprofessioneel en onveilig te zijn en je wilt niet dat jouw erotische gesprekken en misschien zelfs pikante foto’s zomaar gestolen kunnen worden van de server van de website door hackers. Bijvoorbeeld.

Kijk ook uit voor contacten die op via een andere weg dan de datingwebsite willen communiceren. Vaak zijn dit oplichters die zelf zo min mogelijk aan het contact willen uitgeven en hopen dat ze jou zover krijgen de bespaarde centen aan hen te besteden.

Lees hier meer tips en adviezen voor gratis daten zonder te betalen!


Over de auteur

Priscilla

Priscilla is gespecialiseerd in het volgen van online trends. Met een achtergrond in marketing is zij op de hoogte van zowel simpele als meer gecompliceerde verkooptechnieken en kan hier dus eenvoudig doorheen prikken om consumenten te beschermen.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)