Hoe krijg je een vriendin

Hoe krijg je een vriendin

Dankzij de vele datingsites zou het makkelijk moeten zijn om een vriendin te vinden. Maar net als in het echte leven gaat daar wel een beetje werk in zitten. Hoe vind je online een vriendin? Ontdek het hier.

Online contacten leggen

Er zijn meerdere manier om online een vriendin te vinden. Je kunt je om te beginnen op meerdere datingsites aanmelden om zoveel mogelijk online contacten te leggen. Je meldt je aan, maakt een profiel aan en reageert op zoveel mogelijk andere profielen. Je probeert op die manier de kwantiteit boven de kwaliteit te laten gaan. Het voordeel is dat je meer keuze hebt. Het nadeel is dat je veel tijd kwijt zult zijn aan vrouwen met wie je achteraf geen klik blijkt te hebben.

Jouw profiel

Om een vriendin te vinden die ook echt bij je past, is jouw profiel erg belangrijk. Dit is de eerste indruk die je aan de vrouwtjes afgeeft. Zorg er dus voor dat dit een goede indruk is. Dat doe je door de keuze van je profielfoto en aanvullende foto’s, maar ook door je tekst. Bedenk wat jou bijzonder maakt en onderscheidt van andere mannen en benadruk dit in je profiel. De kans dat er vrouwen reageren die dan ook echt interesse in jou als persoon hebben is vele malen groter. Je bespaart ook nog eens een hoop onnodige tijd met vrouwen met wie het na een kort gesprekje toch niet blijkt te klikken.

Online contact met vrouwen

Vrouwen houden van aandacht. Ook online. Wanneer jij iemand dus echt leuk begint te vinden is het verstandig om veel aandacht aan haar te besteden. Dit kun je doen door leuke en lieve berichtjes te sturen op alle mogelijke tijden. Je zorgt er dan ook voor dat je steeds in haar gedachtes bent. Let er wel ook op dat je dit niet overdrijft. Een vrouw wil ook nog het idee hebben dat er wat te winnen valt en door niet te overdrijven geef je haar het gevoel dat ze wel nog moeite voor je moet doen.

Probeer jezelf te blijven

Het lijkt een cliché en dat is het natuurlijk ook, maar het is daarom niet minder waar. Blijft jezelf! Je zoekt een vriendin en het is dan zaak dat zij jou ook echt leuk vindt om wie dat jij bent. Het is verleidelijk en makkelijk om je anders of beter voor te doen vanachter een beeldscherm dan je werkelijk bent, maar uiteindelijk zul je erachter komen dat het verspilde moeite is geweest. Alle soorten vrouwen melden zich online aan op datingsites en de kans dat jouw nieuwe liefde hier te vinden is, is dan ook erg groot. Maak je niet te druk om wat de vrouw in kwestie van jou vindt, maar presenteer jezelf zoveel mogelijk zoals je ook in het dagelijkse leven bent.

Online een vriendin vinden is erg makkelijk omdat je een groter zoekgebied hebt en omdat er een groot aanbod is. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog jouw online zoektocht naar een vriendin.


Over de auteur

Stefan

Stefan werkt op freelance basis voor verschillende en uiteenlopende werkgevers en is dus een echte alleskunner. Ook al gaat zijn voorkeur uit naar sportieve uitdagingen, benadert hij iedere klus met overgave.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)