Nadelen seksdating

nadelen seksdatingOp online dating zijn er nadelen, maar natuurlijk ook bij online seksdating. Eigenlijk komt het allemaal een beetje op hetzelfde neer, gezien er veel mensen bij beide dating mogelijkheden zitten, maar toch zit er verschil in.

De juiste keuze
Ook bij seksdating is het noodzakelijk om te weten welke site het meest bezocht wordt en welke het meeste succes garandeerd. Het ligt natuurlijk aan de personen die zich aanmelden, maar in principe wil iedereen hetzelfde op een seksdating site. Voordat je gaat beginnen aan seksdating is het vooral belangrijk hoe de gebruiksvriendelijkheid van de site voor je is, de personen die erop zitten en hoe betrouwbaar het allemaal is. Voor een juiste seksdatingsite kan je een kijkje nemen in de top 10 van toponlinedating.

Eenmalig
Voor de 1 heel fijn, maar voor de andere niet. Veel mensen op een seksdating site zoeken gewoon echt naar seks. Met wie maakt voor hun opzich niet uit. Maar als je zelf echt een seksrelatie zoekt dan kan een man/vrouw die alleen maar een one night stand wil toch wel een vervelend iets zijn. Vooral als je veel interesse hebt in die persoon. Laat daarom ook van tevoren weten wat je precies wilt en zorg ervoor dat je weet wat de andere wilt. Zo kan je altijd nog kijken of jullie interesses op dezelfde lijn zitten.

Nepprofielen
Ook elke seksdatingsite heeft te maken met nepprofielen. Vaak kan de seksdatingsite hier zelf niks aan doen. De sites proberen het natuurlijk te optimaliseren, maar het zijn vooral de leden van de site die er mee bezig zijn. Iemand die zich liever als een ander voor doet kan zomaar op een van de seksdating sites zitten en praten met mensen. Houdt dit dan ook vooral in je achterhoofd.

Daarbij heb je ook weleens profielen die je aan het lijntje proberen te houden. Deze profielen hebben elke keer een excuus en proberen je lang aan de praat te houden. Als dat gebeurt dan kan je beter even naar een ander profiel gaan kijken.


Over de auteur

Stefan

Stefan werkt op freelance basis voor verschillende en uiteenlopende werkgevers en is dus een echte alleskunner. Ook al gaat zijn voorkeur uit naar sportieve uitdagingen, benadert hij iedere klus met overgave.

6 reacties op “Nadelen seksdating”

 1. Mauro

  Binnen no time werd ik al aangesproken. En ik ben er vrij zeker van dat het geen entertainment profiel is… 😉

  Reply
 2. Tristan

  Handige site! De top 10 en de artikelen hebben ervoor gezorgd dat ik de juiste dating site heb kunnen vinden. Voor mij is datingbord.nl gewoon ideaal

  Reply
 3. Jesse

  Seksdating maakt het voor mij allemaal een stuk spannender. Ik kom uit België dus Buurmeisjes.be is voor mij ideaal

  Reply
 4. Guus

  Tot nu toe nog geen nadelen gehad met een dating site. Alleen maar dat iemand niet op een date wilde maarja, dat ligt aan de persoon zelf :p

  Reply
 5. Ruud

  Na al die voordelen te hebben gelezen vallen die nadelen eigenlijk wel mee. En inderdaad Nathan, daar zit wat in

  Reply
 6. Nathan

  Bij elke datingsite heb je natuurlijk te maken met nepprofielen. Er zijn zat mensen op de wereld die zich liever voordoen als iemand anders. Je moet er zelf op letten en deze tekst helpt je een handje

  Reply

Laat een berichtje achter

 • (will not be published)