Online Daten

onlinedating

Ben je niet zo’n held en kijk je liever eerst de kat uit de boom dan is Tinder misschien wel een uitkomst voor jou. Dit is een app die je kunt downloaden bij Itunes of Android. Door je facebook account te linken aan Tinder creëer je een account. Vervolgens kun je de leeftijd en het aantal kilometers dat tussen jou en je nieuwe liefde mogen liggen instellen.

Heb je dit allemaal gedaan dan komen er één voor één verschillende personen voorbij. Die je een like kunt geven door op het hartje te klikken en kunt afwijzen door het kruisje aan te klikken. Hebben jullie allebei op het hartje gedrukt dan kunnen jullie een conversatie starten. Ook kun je bij jouw match jullie gemeenschappelijke interesses bekijken. Dit zijn de dingen die jullie hebben geliked op facebook en die bij jou en je match overeenkomen.

Wat ook een goede optie kan zijn, zijn datingsites. Er zijn verscheidene datingsites.

Nog wat tips voor succes vol internetdaten:

Hoe helderder en overzichtelijker je profiel en foto zijn des te beter dat je de juiste personen aantrekt. Zoek bij voorkeur de foto met je beste glimlach. Mensen ontmoeten graag iemand die positieve energie en levenslust uitstraalt. Maak de berichten die je stuurt persoonlijk.


Over de auteur

Ricardo

Als voormalig redacteur bij een groot dagblad in de Randstad weet Ricardo wat het is om kritisch te zijn en om met de tijd mee te gaan. Gecombineerd met een schat aan ervaring is Ricardo de ideale kandidaat om een objectief beeld te scheppen over dating- /sekssites.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)