Betalen of gratis

betalen of gratisBestaat er wel zoiets als gratis online seksdating? Natuurlijk zijn er talloze seksdating websites te vinden, maar werkt het wel ook zoals het wordt afgeschilderd?

Seks heeft een hele andere vorm aangenomen. Niet alleen in hoe wij er als mensen mee omgaan, maar ook hoe het aan ons gepresenteerd wordt. Makkelijk, snel, niet te veel nadenken en niet moeilijk te vinden. Zo lijkt het tenminste allemaal. Mede dankzij de media die tegenwoordig overloopt van de seksualiteit. Dit creëert een vertekend beeld. Alsof je maar met je vingers hoeft te knippen om een goede beurt te krijgen. We zitten immers allemaal vol lust, we zijn vrijer in ons doen en laten en waar mannen en vrouwen vroeger anders dachten hierover, is ook dat steeds dichter bij elkaar gekomen.

Of het nu gaat over online een seksdate vinden of iemand oppikken in de kroeg, er is iets dat niet veel veranderd is. Dat is de chemie die je met een persoon hebt. De welbekende seksuele klik. Aantrekkingskracht. Die heb je niet met iedereen. Je kunt iemand geil vinden, opgewonden van iemand raken, maar dat is niet hetzelfde als goede seks hebben.

Gratis of betaald

Eerlijk is eerlijk. Als je alleen maar je zaad wilt lozen of een orgasme wilt hebben dan kun je ook een escort of een gigolo laten komen. Veel mensen die online een seksdate zoeken willen meer dan alleen maar klaar komen. Ze willen intimiteit, gevoel erbij hebben. Iemand leren kennen waar ze zich bij op het gemak voelen. Veel mensen kunnen zich dan beter laten gaan. Durven dan hun opgekropte fantasietjes te bespreken en ook uit laten komen. Of ze willen gewoon lekkere seks en daarna samen in slaap vallen. En daar komt, normaal gezien, geen betaling bij kijken.

Dat wil allemaal ook niet zeggen dat het helemaal gratis is. Vaak betaal je voor een lidmaatschap of voor de berichtjes die je verstuurt of ontvangt. Dat maakt het geen betaalde seks, maar het kost je wel wat geld. Je kunt dit zien als een investering. Veel seksdating websites bieden een platform, garanderen het privé houden van je gegevens en voorzien vaak ook nog in andere diensten. Dit kost allemaal geld en het is dan ook logisch dat dit wordt doorberekend aan de gebruikers. Voor niets gaat immers alleen nog de zon op.

Keuzes in online seksdating
Het is vooral zaak om zelf te bepalen wat je nou precies zoekt, hoeveel geld, tijd en energie je daar in wilt steken en om de juiste seksdating website daarbij te vinden. Hou het wel realistisch. Niet iedereen wilt hetzelfde, maar als je die persoon vindt die ook wilt wat jij zoekt, dan is er niks mis mee om daar in te investeren.


Over de auteur

Nathalie

Nathalie is zelf werkzaam in de verkoopsector, maar schrijft daarnaast ook reviews voor verschillende instanties en producten en diensten. Naast online diensten bijvoorbeeld ook schoenenwinkels, elektronica ketens en zelfs groothandelketens.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)