Ook vrouwen willen sex

ook vrouwen willen sex
Willen vrouwen echt snel seks? Het antwoord daarop is kort en simpel: Ja. Het is echter een gegeven feit dat kort en simpel niet is hoe vrouwen daar mee omgaan. Hoe graag ze het ook willen. Daar kan wel iets aan gedaan worden. Het is namelijk maar net hoe de man ermee omgaat.

Wat willen vrouwen eigenlijk?

Zelfs als vrouw zijnde is dit een vraag die bijna niet te beantwoorden is. Bijna niet. Het probleem met vrouwen is vooral dat we vaak best weten wat we willen, maar dat we nooit alleen maar _dat_ willen. We willen altijd meer. Soms bewust, maar meestal onbewust. Mannen willen neuken, zoeken een vrouw, neuken en zijn dan klaar met het verhaal. Vrouwen daarentegen willen neuken, zoeken een man, willen de man leren kennen, gaan over de man nadenken, neuken (misschien), en gaan er dan nog meer over nadenken. En dan willen ze ook meer.

Zie het als een weg bewandelen. Een man loopt in een zo recht mogelijke lijn van A naar B. Een vrouw neemt allerlei zijweggetjes om nog boodschappen te doen en op de terugweg gaat ze wat mensen af om koffie te drinken. Haar plan was alleen maar om naar B te gaan, maar gaandeweg kwamen er allerhande andere opties langs en die wilde ze niet voorbij laten gaan.

Om terug te komen op de seks. Ja, we willen snel seks, maar we willen ook het hof gemaakt worden, we willen dat de man ons als persoon wilt kennen, ook nog het gevoel hebben dat we gewild zijn krijgen, het idee hebben dat we de enige zijn en we willen intimiteit. Dat is de rode lijn. Voor iedere vrouw persoonlijk komt daar waarschijnlijk nog een waslijst bij.

Hoe ga je als man om met vrouwen die snel seks willen?

Om te beginnen is er de biologische factor. Eens per maand is de vrouw vruchtbaar en dus heeft ze ook erg veel zin in seks. Probeer er achter te komen wat de cyclus van je toekomstige sexcontact is. En hou hier rekening mee als je om een seksdate vraagt. Je kunt hierachter komen door in de gaten te houden wanneer zij seksuele toespelingen maakt tijdens het chatten bijvoorbeeld. Als ze vruchtbaar en dus geiler is zal ze dit meer doen.

Steek tijd en aandacht in haar. Hoe meer jij in haar investeert, des te meer vergroot je ook het verlangen van haar naar jou. En dat resulteert weer in een snelle sexdate.

Voor een vrouw draait seks niet om plat neuken, maar om het hele spel erom heen. Niet alleen het voorspel, maar ook de intimiteit van het samen zijn en leuke dingen samen doen. Door een leuke date voor te bereiden heb je ook de meeste kans dat dit eindigt in een spannende nacht.

Er is niks mis met direct zijn, maar probeer te voorkomen dat je plat wordt. Dit is voor bijna alle vrouwen een afknapper. Tact en subtiliteit is niet voor iedereen weg gelegd, maar je zit achter een scherm te typen en je kunt het herlezen en herschrijven voor je het verstuurt.

Dat een vrouw snel seks wilt, wil niet zeggen dat ze een slet of een hoertje is. Behandel haar dus ook niet zo. Respect goes a long way.


Over de auteur

Stefan

Stefan werkt op freelance basis voor verschillende en uiteenlopende werkgevers en is dus een echte alleskunner. Ook al gaat zijn voorkeur uit naar sportieve uitdagingen, benadert hij iedere klus met overgave.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)