Seks op de eerste date

seks op de eerste date

Seks zonder een relatie is steeds normaler en steeds meer mannen en vrouwen gaan dus online op zoek naar een seksdate. Vaak wordt er dan van uit gegaan dat seks ook op de eerste date normaal is. Daarom heb je elkaar immers online ontmoet. Toch is dat niet voor iedereen het geval en soms heeft dat hele goede redenen.

Seks op de eerste date

Zeker wanneer je iemand op een online seksdating website hebt leren kennen lijkt het een logisch gevolg dat je seks op de eerste date hebt. Toch blijkt vaak dat niet iedereen meteen met de ander wilt rollenbollen, maar eerst een band wil opbouwen of de spanning wilt vergroten. Beiden goede redenen om het niet te doen. Wat is dan een reden om wel seks op de eerste date te hebben?

Lust is natuurlijk de voornaamste reden. Je bent online op zoek gegaan naar een seksdate omdat je lust gevoelens hebt die bevredigd dienen te worden. Waarom zou je dan niet ook meteen seks hebben? Je weet dan meteen of een volgende date zin heeft of dat je elkaar beter niet meer kunt zien.

Je hebt elkaar waarschijnlijk online al lekker op gegeild door middel van spannende berichtjes en ondeugende foto’s. Vaak denken mensen dat het geen zin heeft om online contacten te leggen omdat je pas weet of er een klik is als je elkaar in het echt ziet, maar niets is minder waar. Als jij jezelf openstelt voor een dergelijk online contact dan kunnen de gevoelens en de chemie die ontstaat net zo sterk zijn als in het echte leven. Misschien nog wel heftiger omdat het makkelijker is om open te zijn over wat je wel en niet wilt.

Geen seks op de eerste date

Niet iedereen wilt meteen op de eerste date seks, ook al zijn ze wel op zoek naar seks. Ze willen zich eerst op hun gemak bij de ander voelen, willen niet meteen all the way gaan of hebben andere redenen om de seks voor later te bewaren.

Het is in ieder geval slim om een slag om de arm te houden zodat je makkelijk onder de date uit komt mocht voor jou de klik toch niet hetzelfde zijn als online het geval was. Ben op voorhand ook duidelijk over hoe ver jij bereid bent om te gaan, ook uit zelfbescherming. Zo is de kans kleiner dat jij je door lust laat verleiden. Je kunt elkaar dan wel al lekker teasen om zo het verlangen naar elkaar te vergroten en dus verzekerd te zijn van een tweede date.

_Of dat je nu wel of geen seks op de eerste date wilt, zorg er altijd voor dat je condooms bij je hebt. Als je dan seks op de eerste date wilt hebben, weet je wel zeker dat het ook veilig gebeurt!
_


Over de auteur

Leon

Leon is een literair recensent en tevens ook auteur van kleine uitgaves om consumenten bewuster om te laten gaan met hun keuzes op veel gebieden zoals grote aankopen, vakanties en buiten huis

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)