Snel een date

Dating

Online date is een regelrechte hit! Nog nooit is contact leggen zo makkelijk geweest.
Er ontstaan steeds vaker relaties tussen mensen die elkaar online ontmoeten.
Uit onderzoek is gebleken dat men online eerder iemand durft te versieren en dat dit vaak kan leiden tot een echte date.

Internetdate is een snelle en makkelijke middel om nieuwe mensen te ontmoeten. Of je nu opzoek bent naar gezelschap om mee uit te gaan of opzoek bent naar een serieuze relatie; online datingsite bieden voor alle singles de oplossing.

Een aantal voordelen van online date:

  • Je kunt meerdere contacten maken tegelijk
  • Iemand aanspreken is nog nooit zo simpel geweest
  • Je ontmoet duizenden singles, snel en gemakkelijk

Aanmelden bij een datingsite is nog nooit zo makkelijk geweest. Het is het algemeen gratis en je kunt genieten van een groot aantal voordelen. Als free member heb je vaak beperkte toegang tot profielen. Zo kan je bijvoorbeeld maar een paar foto’s van een member zien. datingsites bieden doorgaans ook een full member ship aan. Hiermee verkrijg je toegang tot extra faciliteiten, zoals onbeperkt reacties plaatsen en meerdere foto’s bekijken. Dit kan leiden tot een snellere kans om een match te vinden.

In drie stappen jezelf voorbereiden op het online daten

Stap 1: De passende datingsite kiezen
Tegenwoordig zijn er talloos datingsites. Ben je op zoek naar een spannende date dan wel een duurzame relatie, iedere datingsite biedt wat anders. Ga na welke datingsite het beste bij jou past.

Stap 2: Je eigen profiel aanmaken
Zorg dat jouw profiel echt iets over jezelf verteld. Je profiel is tenslotte je visitekaartje! Wek met je profiel interesses bij andere members. Vergeet geen foto van jezelf up te loaden.

Stap 3: Maak contact met ander members!
Je hebt je aangemeld en je profiel is aangemaakt, nu kan het echte werk beginnen. Kijk eens goed rond met wie je contact wilt leggen. Bekijk foto’s van members en reageer hierop als deze je aanspreken. Een eerste bericht is de eerste indruk die iemand anders van je krijgt, denk dus goed na voordat je wat zegt.

Deze simpele, vaak gratis, stappen kunnen uiteindelijk leiden naar een aantal leuke dates.
Of je nieuw bent in het date of zelfs zeer ervaren, online dating is een heel ander wereld. Slechte openingszinnen, foute foto’s en merkwaardige schuilnamen zijn hoogstwaarschijnlijk de grootste don’ts op het gebied van online daten.

Hieronder een aantal tips & trucs om jou gegarandeerd aan een date te krijgen!

-Probeer op een zo origineel mogelijke manier contact te leggen. Zoals een creatief bericht of een originele vraag stellen. Een vraag stellen in het eerste bericht is verstandig, hiermee geef je de ander een kans om ergens op te reageren.

-Zorg voor een heldere, duidelijke en leuke foto van jezelf op je profiel. Dit zorgt namelijk voor reacties van andere members.

– Je mag best hard-to-get spelen. Probeer niet iedere moment van de dag je inbox te checken of je een reactie hebt gehad. Laat er wat tijd tussen zitten, zo hou je het spannend. Wacht natuurlijk niet te lang, anders denkt de ander dat je niet geïnteresseerd bent.

-Ontwijk zoveel mogelijke afgezaagde openingszinnen zoals; “Wow, jij bent echt mooi!” of “Als ik nou voor jou kook, ben jij dan mijn toetje?”.

– Is het uiteindelijk gelukt en heb je een fijne date achter de rug gehad, vergeet dan niet jouw ervaring te delen met andere.

Tip: Top 3 meeste betrouwbare contactsites


Over de auteur

Leon

Leon is een literair recensent en tevens ook auteur van kleine uitgaves om consumenten bewuster om te laten gaan met hun keuzes op veel gebieden zoals grote aankopen, vakanties en buiten huis

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)