Tips voor discreet vreemdgaan

Tips voor discreet vreemdgaan

Wanneer je besluit om vreemd te gaan, wil je natuurlijk niet betrapt worden. Maar waar moet je dan allemaal aan denken? Lees hier de tips voor discreet vreemdgaan.

Online op zoek

Online op zoek gaan naar een sexcontact is ideaal als je vreemd wilt gaan. Je kunt discreet en op je gemak op zoek naar iemand om de bloemetjes mee buiten te zetten. Daarnaast kun je het anoniem doen tot je er zeker van bent dat de ander geen bekende is of dat je op een andere manier risico loopt. Daarnaast vind je online veel meer mensen die ook vreemd willen gaan dan in het dagelijkse leven waar er toch nog steeds een taboe op rust.

Anoniem online op zoek gaan

Wanneer je een profiel aanmaakt op een sexdating site wil je anoniem blijven. Plaats dus geen herkenbare foto, maar bewaar dit voor een persoonlijk gesprek. Gebruik in plaats daar van een foto waar je onherkenbaar op staat of een willekeurige afbeelding waar jij wel iets mee hebt.

Het is soms ook slim om de algemene informatie niet geheel naar waarheid in te vullen. Wanneer je bijvoorbeeld uit een klein dorp komt, kun je beter een grotere stad in de buurt invullen. Het is ook wel zo netjes om aan te geven dat je in een relatie zit. Daarnaast heb je dan ook meer kans dat je iemand vindt die hetzelfde zoekt als jij en niet opeens verwachtingen heeft.

Wie zoek je?

Wanneer het enigszins mogelijk is, zoek je iemand die niet te dicht bij jou in de buurt woont. Op die manier is de kans kleiner dat je betrapt wordt, of dat de ander jou via via kent. Idealer wijze zoek je ook iemand die net als jij in een relatie zit en vreemd wilt gaan. Hierdoor voorkom je dat er andere gevoelens een rol gaan spelen of dat andere verwachtingen opeens boven komen drijven.

Waar spreek je af?

De meeste mensen worden betrapt als ze vreemdgaan omdat ze niet goed nadenken over waar ze afspreken. Een bekende van een bekende kan je zomaar met je sexcontact zien en er vragen over stellen. Laat staan dat je levenspartner je met een ander ziet lopen. Spreek dus ergens af waar je zeker weet dat je er geen bekenden tegen het lijf loopt.

Wanneer spreek je af?

Als je partner werktijden heeft waarop jij makkelijk kunt afspreken dan is dat natuurlijk ideaal, maar dan moet je sexcontact ook nog kunnen. Bedenk dus een goede smoes waarom jij weg bent voor je partner. Laat moeten werken, met vrienden op pad. Het heeft allemaal ook nadelen. Wat als je levenspartner opeens belt naar je werk om iets te vragen? Denk hier dus goed over na en doorloop mogelijke scenario’s.

Wanneer je besluit vreemd te gaan is het vooral zaak dat je niet betrapt wordt. Denk er goed over na, dan kun je een hoop problemen voorkomen.


Over de auteur

Priscilla

Priscilla is gespecialiseerd in het volgen van online trends. Met een achtergrond in marketing is zij op de hoogte van zowel simpele als meer gecompliceerde verkooptechnieken en kan hier dus eenvoudig doorheen prikken om consumenten te beschermen.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)