Vrouwen versieren: Hoe doe je dat?

Vrouwen versieren: Hoe doe je dat?

Wie wilt er nou niet goed zijn in vrouwen versieren? Iedere man zou willen dat hij hier goed in was. Maar voor de meeste mannen is het best wel moeilijk. Behalve als je weet wat je moet doen. Dan is het een eitje. Dus… Vrouwen versieren: Dat doe je zo!

Vrouwen versieren: Hoe doe je dat?

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. En dit geldt zeker als het aan komt op vrouwen versieren. Er zijn allerlei manieren om een vrouw te versieren, maar het begint met jouw houding. Ergens schort het daar aan en om goed te worden in het versieren van vrouwen is het belangrijk dat je erachter komt waar bij jou het probleem precies ligt.

Ben je er nerveus? Waarom dan precies? Ben je bang dat je iets verkeerd doet? Wat zou je dan verkeerd kunnen doen? Ben je onzeker? Wat vind je minder geweldig aan jezelf waardoor je onzeker bent? De een weet precies waar het knelt en een ander zal er wat harder over na moeten denken.

Zelfverzekerd vrouwen versieren

Door uit te zoeken waar het door komt dat jij niet zelfverzekerd bent en door daar aan te werken, verbeter jij niet alleen jezelf, maar zullen zich ook veel sneller tot jou aangetrokken voelen. Het is belangrijk dat jij jezelf niet verandert, maar dat je verbetert. En dat begint met het accepteren van het feit dat niemand perfect is, dus ook jij niet, maar nog belangrijker: de vrouw die jij wilt versieren ook niet.

Stotter jij bijvoorbeeld als je nerveus bent en maakt dit jou onzeker? Gooi het gewoon op tafel. Niet alleen zal blijken dat veel vrouwen dit best schattig vinden, je opent ook nog eens de deur voor die vrouw om jou te vertellen wat haar onzeker maakt. Dit kan het ijs meteen al breken en er voor zorgen dat jullie je allebei zelfverzekerd voelen.

Gladde praatjes… Niet doen.

Om de een of andere reden denken mannen dat vrouwen het prettig vinden om loze complimentjes te horen of naar de mond gepraat te worden. Niets van waar. Daar vinden ze helemaal niks aan. Gladde praatjes dus gewoon achterwege laten. Dat wil niet zeggen dat je geen complimentjes mag maken of het niet met haar eens mag zijn. Zorg er alleen wel voor dat het ook oprecht is.

Vrouwen houden er van als je open bent en ze vinden het schattig als je laat zien dat je niet perfect bent. Dat is hoe je een vrouw versiert. Je versiert daar niet alle vrouwen mee, maar wel net diegene die voor jou bestemd is, want zij zal dit geweldig vinden. Het maakt dan ook niet uit of je haar in het echt versiert of online. Door open te durven zijn, laat je een deel van je kwetsbaarheid zien en dat is waar vrouwen voor vallen als een blok.


Over de auteur

Nathalie

Nathalie is zelf werkzaam in de verkoopsector, maar schrijft daarnaast ook reviews voor verschillende instanties en producten en diensten. Naast online diensten bijvoorbeeld ook schoenenwinkels, elektronica ketens en zelfs groothandelketens.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)