Wat is een seksdate

Wat is een seksdate

Je hebt zin in seks en je hebt in je omgeving al vaker gehoord van online seksdating. Het lijkt soms alsof jij je maar hoeft aan te melden op een seksdating website en dan lig je al te rollebollen. Wanneer je dan eindelijk zo ver bent en een profiel hebt aangemaakt, blijkt het toch allemaal iets lastiger te zijn. Dat wil niet zeggen dat het moeilijker is, alleen maar dat jij je beter had kunnen voorbereiden. Hoe jij je goed voorbereidt, ontdek je hier.

Verschillende vormen van seksdating

Hoewel jij simpelweg op zoek bent naar seks zijn hier toch diverse variaties in mogelijk. Ben jij op zoek naar een one-night-stand? Zoek je een seksbuddy? Heb je er al over nagedacht? Wanneer jij simpelweg snel je lustgevoelens wilt bevredigen, is het makkelijk om gewoon eenmalig af te spreken. Het is echter zonde wanneer dan blijkt dat je toch meer wilt, meestal het geval wanneer de seks goed is, en de ander blijkt daar geen oren naar te hebben omdat diegene iets voor een keertje zocht en niet voor vaker.

Jouw profiel als voorbereiding op je seksdate

Je profiel op een seksdating website is de ideale plek om meteen duidelijk te maken wat jij precies zoekt. Heb je heimelijke seksuele wensen die je wilt bevredigen? Wil je iemand vinden waar je vaker mee kunt afspreken? Wil je alleen maar een vluchtige seksuele ontmoeting? Allemaal zaken die je in je profiel aan kunt geven en die er aan bijdragen dat mensen die reageren hoogstwaarschijnlijk hetzelfde zoeken als jij. Het nadeel is dat je misschien mensen of wensen uitsluit waar jij nog niet bij stil hebt gestaan, maar die uiteindelijk wel in je straatje kunnen passen.

Online contact met je seksafspraakje

Het voordeel van online op zoek gaan naar een seksdate is dat je eerst contact hebt via de chat of een berichtensysteem. Je hebt dan de kans om te ontdekken of het ook seksueel klikt tussen jou en je online sekscontact. En je kunt afspreken wat jullie precies willen qua vorm. Een eenmalige ontmoeting, een vriendschap met seks of een pure seksrelatie. Houd daarbij wel in je achterhoofd dat wanneer je elkaar eenmaal ontmoet dat nog kan veranderen. Niet alleen voor jou, maar ook voor de ander. Het is dan ook slim om af te spreken dat jullie dit bespreekbaar houden. Op die manier voorkom je teleurstellingen en verwachtingen van beide kanten.

Seksdating is net iets meer dan afspreken en seks hebben. Iedereen zit tegenwoordig online om een seksdate te vinden en daardoor is er ook meer diversiteit in wat mensen zoeken. Je kunt je aanmelden op diverse seksdating websites die zich richten op specifieke doelgroepen en je kunt je profiel gebruiken om duidelijk te maken wat jouw wensen zijn en wat je te bieden hebt.


Over de auteur

Priscilla

Priscilla is gespecialiseerd in het volgen van online trends. Met een achtergrond in marketing is zij op de hoogte van zowel simpele als meer gecompliceerde verkooptechnieken en kan hier dus eenvoudig doorheen prikken om consumenten te beschermen.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)