Weinig seks in relatie

weinig seks in relatieJe voorkomt weinig seks in je relatie indien je zorgt dat je niet teveel stress in je leven hebt, zorgt dat je niet in een negatieve spiraal komt te zitten, maar de belangrijkste oplossing is dat je zorgt dat je meer seks hebt!

Tips om weinig seks in een relatie te voorkomen
Je herkent jezelf er wellicht in, weinig seks in je relatie. Hoe belangrijk is seks in een relatie precies? Het is zeer clicè te denken dat weinig seks in je relatie niets uit maakt indien je ‘echt van elkaar houdt’. Nee, seks maakt een groot deel van je relatie uit, hoe graag je het ook zou willen ontkennen. Misschien ken je wel een vriend of vriendin die door seksproblemen hun relatie hebben moeten staken. Weinig seks in een relatie leidt uiteindelijk tot relatieproblemen. Het is voor een deel waar dat weinig tot geen seks in een relatie meestal bij de vrouw ligt, maar er zijn ook zeker mannen die de oorzaak kunnen vormen van minder seks. De belangrijkste vraag is dus: Hoet zet ik mijn relatie weer in vuur en vlam? Onderstaande tips zullen je helpen bij het aanwakkeren van jullie vlam!

Tips om weinig seks in je relatie te verbannen:

Meer seks tip 1:

  • Zorg dat u niet teveel stress in uw leven heeft. Veel koppels hebben wel eens last van weinig seks in hun relatie, of soms is er in zijn geheel geen sprake meer van seks in de relatie. Een grote bron van oorzaak is stress. Een stressvol leven zorgt ervoor dat je zin naar seks verdwijnt, wat uitmondt in minder seks in je relatie. Stress maakt je moe, futloos en prikkelbaar. Dit zijn allemaal redenen om seks achterwege te laten. Vaak zal stress de storende factor zijn in je relatie, doe er iets aan!

Meer seks tip 2:

  • Zorg ervoor dat je niet een negatieve spiraal komt te zitten. Geen seks in je relatie zorgt ervoor dat je algemene zin in seks beetje bij beetje gaat verdwijnen. Weinig tot geen seks in een relatie verandert je eens zo gepassioneerde fysieke relatie in een relatie van meer vriendschappelijke aard. Met weinig seks in een relatie ga je je op den duur als een soort broer en zus voelen. Dat is niet de bedoeling bij twee geliefden. Hoe minder seks je hebt, hoe minder zin je gaat hebben in seks en hoe minder seks je in je relatie zal gaan krijgen. Je raakt hierdoor in een negatieve spiraal, die je moet doorbreken voor het telaat is!

Meer seks tip 3:

  • Indien je jezelf in bovenstaande bewoordingen herkent, zorg dan dat je actie onderneemt. De belangrijkste stap is het lokaliseren van je stressbron en proberen deze los te laten. Je zult merken dat je meer zal gaan genieten van alles om je heen en dus ook van je partner. En je moet weten dat seks juist een goed middel is om van je stress af te komen! Zorg er tevens voor dat het naast seks belangrijk is meer tijd met elkaar door te brengen, ook op die manier zul je van het weinig seks in je relatie afkomen. Seks en de liefde bedrijven doe je niet alleen in je bed. Geniet van alle dingen die jullie samen doen en het probleem dat je geen seks meer hebt in je relatie zal vanzelf verdwijnen.

Meer seks tip 4:

  • Het hebben van minder seks in je relatie zorgt ervoor dat je zin in seks verdwijnt. De beste tip die dus meegegeven kan worden is dat er meer seks moet komen in je relatie. Door het hebben van seks doorbreek je de negatieve spiraal en zal jullie relatie weer opbloeien. Je zult merken dat jullie verbondenheid zal opbloeien, groter zal worden en de vlam overnieuw zal overslaan. Dwing jezelf ertoe af en toe seks te hebben, keer weinig seks in de relatie de rug toe. Als je eenmaal bezig bent, weet je dat je het stiekem een beetje hebt gemist.

Over de auteur

Priscilla

Priscilla is gespecialiseerd in het volgen van online trends. Met een achtergrond in marketing is zij op de hoogte van zowel simpele als meer gecompliceerde verkooptechnieken en kan hier dus eenvoudig doorheen prikken om consumenten te beschermen.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)