Welke vrouwen willen snel seks

Wat deel je wel en wat zeker niet met je online sexcontact

Wanneer je online op zoek gaat naar een seksdate kom je er snel achter dat veel vrouwen wel op zoek zijn naar seks, maar dat niet per se snel willen. De meeste vrouwen functioneren nu eenmaal anders dan mannen. Hoe vind je dan de vrouwen die snel seks willen? Om te beginnen door goed op hun profiel te letten.

Foto’s van vrouwen die snel seks willen

Het begint bij de foto’s die een vrouw online plaatst. Hoe pikanter deze zijn, hoe groter de kans is dat ze ook snel seks wilt. Dit is echter niet altijd een garantie. Vrouwen houden namelijk ook van aandacht en complimentjes. Er is dus een verschil tussen pikante foto’s en geile foto’s. Wanneer een vrouw met alles open en bloot zichtbaar online staat is de kans groter dat ze snel seks wilt.

De profieltekst van een vrouw die snel seks wilt

Veel vrouwen die snel seks willen zetten dit ook in hun profieltekst. Of ze geven juist aan dat ze niet meteen het bed induiken. De meeste vrouwen zijn hier echter niet zo open over in hun profiel om niet over te komen als een slettebak, om te voorkomen dat ze een overload aan berichtjes krijgen of omdat ze mannen niet af willen stoten. Vrouwen die uit zijn op wraak omdat hun vriendje bijvoorbeeld vreemd is gegaan, getrouwde vrouwen en nymfomanen staan bijna altijd garant voor snelle seks.

Gesprekjes voeren om erachter te komen of vrouwen snel seks willen

Tijdens een online chat kom je er zeker achter of een vrouw snel seks wilt. Niet door het plat te vragen, want dit kan de vrouw in kwestie afstoten, maar door het onderwerp seks ter sprake te brengen en dan te zien hoe ze daar op reageert. Wanneer ze jou als persoon eerst beter wilt leren kennen, zal ze niet zo snel seks willen, maar wanneer ze meteen openstaat voor spannende en ondeugende gesprekjes heb je te maken met een lustige vrouw die ook bevredigd wilt worden.

Stille wateren hebben diepe gronden

Een profiel, de foto’s en tekst zijn niet altijd een garantie voor snelle seks en dat geldt hetzelfde voor vrouwen die hier niet zo open over zijn. Het gezegd “stille wateren hebben diepe gronden” gaat hier ook zeker op. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om naar de rustigere en meer oppervlakkige profielen te kijken.

Jouw invloed op de vrouw

Als laatste is het ook belangrijk hoe jij met de vrouw in kwestie omgaat. Wanneer je haar via de online chat op kunt geilen, maak je meer kans dat ze snel wilt afspreken voor een seksdate. Zorg dat je niet te plat wordt, houd het sexy en tease haar. Uit haar reactie zal snel genoeg blijken of je op de juiste manier met haar omgaat. Hoe meer zij naar jou verlangt, hoe sneller zij ook af wilt spreken voor een seksdate.


Over de auteur

Ricardo

Als voormalig redacteur bij een groot dagblad in de Randstad weet Ricardo wat het is om kritisch te zijn en om met de tijd mee te gaan. Gecombineerd met een schat aan ervaring is Ricardo de ideale kandidaat om een objectief beeld te scheppen over dating- /sekssites.

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)