Second Love

second-love_screenshotSecondlove Nederland is de datingsite waar je moet zijn als je op zoek bent naar een leuke date. Steeds meer mensen gaan online daten en komen hier de ware tegen, doe ook mee en blijf niet achter. Geniet van de voordelen.

Daten bij Secondlove Nederland
Wil je graag een keer vreemdgaan of ervaren hoe dit voelt? Dit kan bij Secondlove Nederland. Je kunt hier nu flirten met anderen en dat is niet alleen iets voor singles. Je kunt namelijk een relatie hebben en op zoek gaan naar wat meer spanning. Wellicht wil je graag weten hoe anderen op je reageren of wat anderen van je vinden, ga daarom flirten en ontdek het hier vandaag nog.

Inschrijven bij Secondlove Nederland
Inschrijven bij Secondlove Nederland is gratis. Je geeft je profielnaam op, met een wachtwoord. Dan geef je je e-mailadres op, met je geboortedatum, land, provincie en je geslacht. Dan geef je aan waar je naar op zoek bent en hoe oud diegene mag zijn. Je kunt dan je profiel al kort aanvullen met wat informatie over jezelf en een leuke foto. Vervolgens moet je akkoord gaan met de voorwaarden en wordt je profiel aangemaakt.

Kies voor Secondlove Nederland
In totaal is 72% van de vrouwen op zoek naar passie en aandacht en dit kunnen zij vinden bij het flirten met anderen. Deze vrouwen missen passie en aandacht in de huidige relatie en gaan het elders zoeken. Bij de mannen is het zo dat 67% wel eens denkt aan vreemdgaan, maar flirten is geen vreemdgaan vindt 95% van de mannen. Hoe denk jij hier over? Schrijf je nu in bij Secondlove Nederland en kom er achter hoe jij hier over denkt. Het is een ervaring die je een keer mee wilt hebben gemaakt, je hebt het heft zelf in handen en vind jij dat flirten vreemdgaan is?  


Over de auteur

Stefan

Stefan werkt op freelance basis voor verschillende en uiteenlopende werkgevers en is dus een echte alleskunner. Ook al gaat zijn voorkeur uit naar sportieve uitdagingen, benadert hij iedere klus met overgave.

14 reacties op “Second Love”

 1. GeileBeer987654

  Zelf ben ik nu bijna 25 jaar getrouwd.
  Toch begon mijn huwelijk langzaamaan een sleur te worden.
  Ik verveelde me steeds vaker als ik bij mijn vrouw was.
  Ik ben online op zoek gegaan naar een nieuwe vlam, en deze heb ik gevonden op secondlove.nl
  Het is fijn om altijd een vrouwtje achter de hand te hebben als je eigen vrouw weer eens “hoofdpijn” heeft.

  Reply
 2. JorisV

  Ik ben erg gelukkig getrouwd
  Ik heb een mooie vrouw en drie hele leuke kinderen.
  Helaas is mijn vrouw na een auto ongeluk verlamd geraakt en in een rolstoel beland.
  We hebben het erg goed samen, en ik zou haar ook zeker nooit verlaten.
  Helaas hebben we sinds het ongeluk geen seks meer omdat dit gewoon simpelweg niet gaat.
  Op advies van mijn partner moest ik eens kijken op secondlove.nl.
  Ze vind het prima dat ik een vast seksmaatje heb nu wat ik heb over gehouden aan deze online affaire site.
  Wij weten dat wij van elkaar houden en bij elkaar blijven tot de dood ons scheidt, maar daarnaast weet ze ook dat ik mijn behoeftes heb en zijn we dus samen op zoek gegaan naar een leuke seksbuddy voor mij.
  Ze heeft er vrede mee, zolang ze maar weet dat ik haar nooit zou verlaten.
  Wat zijn vrouwen toch fijne mensen

  Reply
 3. Lindsey

  Aangezien ik second love in de media een aantal keer voorbij heb zien komen werd ik nieuwsgierig. Nadat ik uitgebreid op deze online seksdating site heb bekekenheb ik besloten om me hier op aan te melden. Het was heel eenvoudig en gratis. Er zijn veel online profielen en er komen er ook dagelijks veel bij. Vaak zie je op dit soort sites (seksdating ) enkel nep profielen. Dat is bij Second Love dus niet zo! Toch heb ik wel wat opmerkingen over de websitesite. De layout is bijvoorbeeld naar mijn inziens verouderd en de zoekfunctie zou ook wat vernieuwender mogen. En ik heb ook het gevoel dat er veel meer mannen zijn in verhouding te vrouwen. Gelukkig ben ik een Nederlandse vrouw en is er voor mij meer dan genoeg keuze in het mannelijke geslacht. Wat voor mij natuurlijk alleen maar meer aandacht betekend, dus dat is als je het zo bekijkt niet eens zo heel slecht. In mijn huidige relatie mis ik de liefde en de passie, maar om mijn huidige partner de deur te wijzen vind ik ook zo iets. Het zou denk ik beter zijn om de kosten wat lager te maken. Het is nu echt duur om 1 maand lid te worden, behalve voor wanneer je voor een langere periode een online lidmaatschap besteld. Het is wel fijn dat je in eerste instantie een gratis online profiel kunt aanmaken, want dat is wat toch de meeste mensen graag willen.Later zou je nog altijd voor een wat langere tijd lid worden als het bevalt.Ik raad deze website zeker aan voor mensen die net zoals ik ook de nieuwe passie willen beleven en online vreemd kunnen gaan door middel van deze dating website

  Reply
 4. Marloes

  Ik was opzoek naar een spannende date, die heb ik gevonden op Secondlove.

  Reply
 5. Sjaak

  Second Love is de site waar je moet zijn, als je opzoek bent naar meer spanning.

  Reply
 6. Ruud

  Via second Love heb ik een leuke vrouw ontmoet, waar ik nu al een tijdje mee aan het daten ben!

  Reply
 7. Loes

  Een vriendin van mij vertelde positieve verhalen over second love.
  Ze had helemaal gelijk, ik heb er een leuke date aan overgehouden!

  Reply
 8. Frank

  Op meerdere sites mezelf aangemeld, second love bevalt me prima.
  De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

  Reply
 9. Jelle

  Ik ben erachter gekomen dat online daten veel voordelen heeft.
  Second Love was echt waar ik naar opzoek was.

  Reply
 10. Lincy

  Ik ben dol op daten, ik kan niet meer zonder. Gelukkig melden zich iedere dag veel nieuwe mensen aan bij Second Love, ik ben er bij!

  Reply
 11. Ronny

  De service bij Second Love is goed, ik ben snel geholpen. Het is een fine website. Er staan goede tips en verhalen op.

  Reply
 12. sjaak

  Een leuke date, dat was waar ik naar op zoek was. Ik heb er nu een gevonden via Second Love, het kan dus echt, online daten.

  Reply
 13. Pieter5050

  Ik geloofde niet zo in online daten, maar die visie heb ik bij moeten stellen sinds ik gebruik maak van Second Love. Hier leer ik namelijk iedere dag veel dames kennen die mijn liefde voor het leven kunnen worden.

  Reply

Laat een berichtje achter

 • (will not be published)