Parship

parship_screenshotParship Nederland is een website voor dating voor hoogopgeleiden. Je kunt hier vandaag je zoektocht nog starten naar je nieuwe partner. Geef aan waar je naar op zoek bent en het zoeken begint direct.

Vandaag zoeken
Dankzij Parship Nederland kun je vandaag nog de zoektocht starten naar de ware. Je geeft je geslacht aan en je geeft aan waar je naar op zoek bent en dan word je gratis aangemeld. Je hoeft niet lang meer te wachten om je ware tegen te komen. Het daten kan nu namelijk direct beginnen, gratis. Als je ook met de tijd mee wilt gaan kies dan voor online daten. Steeds meer mensen melden zich online aan, zodat zij ook online een nieuwe relatie kunnen vinden. Doe daarom met de anderen mee als je nog single bent, het is namelijk leuker om je leven samen te delen en niet alles alleen te hoeven doen.

Voordelen Parship Nederland
De veiligheid staat bij Parship Nederland voorop. Maar ook de zekerheid dat je te maken krijgt met hoogopgeleiden kan je hier worden gegarandeerd. Alle profielen worden namelijk met de hand gecontroleerd en een op de drie mensen die hier is aangemeld vindt hier ook daadwerkelijk hun partner. Wil je ook zoveel zekerheid hebben en een grote kans maken dat je hier je nieuwe partner kunt vinden? Kies hier dan nu voor.

Feiten over Parship Nederland
Bij Parship Nederland maak je een hele goede kans om een leuke relatie te starten. Er worden hier meer dan 100.000 berichten in de maand verstuurd en je vindt hier 52% vrouwen en 48% mannen, de balans is dus goed om te zorgen dat je hier snel een relatie kunt vinden. Een op de drie van de aangemelde leden vindt hier een relatie en 76% van deze mensen die hier zijn aangemeld zijn ouder dan 30 jaar.  


Over de auteur

Leon

Leon is een literair recensent en tevens ook auteur van kleine uitgaves om consumenten bewuster om te laten gaan met hun keuzes op veel gebieden zoals grote aankopen, vakanties en buiten huis

12 reacties op “Parship”

 1. Egbert

  Leuke site parship, heb er een relatie aan over gehouden
  mijn vrouwtje is zelf ook WO gestudeerd en met succes.
  we hebben samen een leuk huisje en ons eerste kindje is op komst.
  En dat allemaal dankzij een dating site.

  Reply
 2. miss_gurlie1976

  Omdat er veel goede verhalen ter ronde gingen over Parship heb ik mezelf hier in geschreven. Eigenlijk ging het vanaf dat moment heel snel. Wel ben ikzelf de gene geweest die actief op zoek is gegaan tussen alle profielen maar dit worp wel direct zijn vruchten af. Na een lange lijst met interessante contact verzoeken te hebben ontvangen heb ik de gene geselecteerd die mij het meeste aantrok. Nu 3 maanden laten ben ik met die gene ben ik nog steeds samen en het voelt nog steeds fantastisch!! Een abonnement bij Parship heeft mij zeker geen windeieren gelegd.

  Reply
 3. Kyra vd. H

  Via datingsite Parship heb ik een fantastische kerel ontmoet. We hadden na ons eerste online contact allebei een super gevoel overgehouden, sterker nog we hebben nu al 2 jaar een relatie. Na dit contact zijn we een aantal keer wezen daten, en dat met succes! Hij nodigde mij uit voor een romantisch etentje! Voor ons is dit echt een match made in heaven gebleken! Grappig is dat dit dus via het matching systeem van Parship is gebeurt. Zelf was ik eerst erg sceptisch over online daten en een partner zoeken via datingsites, maar dit is dus achteraf zeer onterecht geweest.

  Reply
 4. John

  Leuke site, helaas is het mij niet gelukt om een leuke vrouw te vinden.

  Reply
 5. Mieke

  Dankzij parship ben ik al een tijdje leuk aan het daten.

  Reply
 6. jarry

  Ik heb het geprobeerd via Parship, helaas het mocht niet lukken. Toch een topsite!

  Reply
 7. David

  Ik heb het vaak heel druk en daarom weinig tijd om nieuwe mensen te ontmoeten, via Parship kan ik nieuwe mensen leren kennen wanneer het mij uit komt en naar een eventuele date toewerken.

  Reply
 8. Nancy

  Daten, nieuwe mensen leren kennen, ik ben niet zo goed om op mensen af te stappen. Ik denk dat het via Parship wel moet lukken. De eerste stap is gezet, ik ben aangemeld.

  Reply
 9. Mo

  Online de liefde vinden, ik geloofde er niet in. Maar ik kwam bij Parship uit en daar kreeg ik wel een goed gevoel bij. Ik ga het maar eens proberen.

  Reply
 10. Anna

  Ik zocht een man die net als ik een universitaire opleiding had gevolgd, nergens kwam ik hem tegen, totdat ik bij Parship uitkwam. We zijn erg gelukkig samen.

  Reply
 11. Siepp

  Een nieuwe partner, daar was ik naar op zoek, maar door het veel studeren had ik er geen tijd voor. Maar dankzij Parship heb ik nu de liefde van mijn leven gevonden.

  Reply

Laat een berichtje achter

 • (will not be published)