5 feiten over daten

feiten over datenDaten is razend populair, zowel in Nederland als België. Wij van Toponlinedating.nl hebben online onderzoek gedaan naar daten, en hebben 5 feiten over daten in Nederland gevonden.

 1. Welke crisis?
  Datend Nederland laat zich niet remmen door de economische crisis. Gemiddeld genomen geven de vrijgezellen van Nederland namelijk €224 per jaar uit aan daten. Mannen geven nog het meeste aan daten uit, want de klassieke regel ‘de man betaald’ is nog steeds in trek.
 2. Mannen worden sneller verliefd dan vrouwen.
  Gemiddeld genomen weten mannen na drie dates of ze al verliefd zijn. Vrouwen hebben hier gemiddeld 14 afspraakjes voor nodig.
 3. Nederland heeft momenteel meer dan drie miljoen vrijgezellen.
  Ja, dat leest u goed. In Nederland zijn er momenteel 3 miljoen mensen vrijgezel. In België zijn dit er 1,6 miljoen. De kans dat u een leuke match gaat vinden is dus groot.
 4. Online dating websites zijn razend populair.
  Meer dan de helft van alle vrijgezellen in Nederland heeft namelijk wel eens een afspraakje gehad door een match van een online datingsite.
 5. Opleidingsniveau blijft belangrijk.
  Het is het moeilijkste om een goede partner te vinden voor laag opgeleide mannen en hoog opgeleide vrouwen. Vrouwen zoeken namelijk over het algemeen een partner die even hoog of hoger opgeleid is dan zijzelf, terwijl de mannen het liefst een vrouwelijke partner zoeken van hetzelfde of een lager niveau.

Start vandaag nog met het zoeken naar een leuke date, vriendschap of partner. Schrijf u vandaag nog gratis in op een betrouwbare datingsite.


Over de auteur

Priscilla

Priscilla is gespecialiseerd in het volgen van online trends. Met een achtergrond in marketing is zij op de hoogte van zowel simpele als meer gecompliceerde verkooptechnieken en kan hier dus eenvoudig doorheen prikken om consumenten te beschermen.

Laat een berichtje achter

 • (will not be published)