Wat trek je aan

wat trek je aanHet is zover, de dag van je eerste date.. Natuurlijk wil je er leuk uit zien voor zowel jouw date als jezelf. Daarom is het bij de keuze van de perfecte outfit belangrijk dat je iets aan hebt waar je je fijn in voelt. Want uiteindelijk moet je je kunnen concentreren op je date, en niet dat vervelende jasje waarin je je niet kan bewegen.

Kleedt jezelf niet over de top

Zorg dat je niet de indruk wekt dat je net een fles parfum hebt leeg gespoten, of wanneer je een vrouw bent, gebruik dan ook niet te veel make-up. Probeer niet te uitbundig gekleed te gaan voor je date , maar ga juist voor een meer natuurlijke look. Kies een outfit die je anders ook voor een gelegenheid als deze zou dragen, of als je bijvoorbeeld met vrienden een avondje uit zou gaan.

Daarnaast is het ook belangrijk te kleden naar de gelegenheid waar je naartoe gaat. Ga je bijvoorbeeld samen met je date een romantische wandeling maken, pak dan iets comfortabels. Maar wanneer jij en je date bijvoorbeeld naar een chique restaurant gaan, is het beter om in plaats van jeans, juist voor wat chiquere kleding te gaan.

50 plusser en op zoek naar een leuke vriendschap, partner of date? Neem eens een kijkje op deze online dating website .

Kleedt je naar de gelegenheid.

Als je eerste date buiten plaats vindt houdt er dan rekening mee dat je outfit voldoende warmte geeft. Het zou namelijk niet bevorderlijk voor jouw humeur, en dus de gezelligheid met je date, zijn wanneer je staat de trillen van de kou. Daarnaast kan dit de sfeer bederven en zal je date zich misschien ontzettend ongemakkelijk voelen doordat jij het niet naar je zin hebt. Wil je zeker weten dat je date gaat slagen, doe dan deze dingen in ieder geval NIET op een eerste date.

Ga je met je date juist naar een bar of restaurant, trek dan gewoon iets leuks aan wat tussen je alledaagse kleding in de kast hebt hangen. Het is altijd goed als je date merkt dat je voor deze speciale gelegenheid je best hebt gedaan om er leuk uit te zien. Daarnaast geeft dat jou meer zelfvertrouwen en dat zul je ook uitstraling naar je date.

TIP: Daten is razend populair in Nederland en Belgiƫ, hier lees je waarom.


Over de auteur

Leon

Leon is een literair recensent en tevens ook auteur van kleine uitgaves om consumenten bewuster om te laten gaan met hun keuzes op veel gebieden zoals grote aankopen, vakanties en buiten huis

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)