Zoenen op een eerste date

Zoenen op eerste date

Wanneer je online een afspraakje scoort is het tijd voor andere kriebels. De zenuwen gieren door je lijf bij de gedachte aan die eerste date. Is de ander echt zo leuk? Is de klik in het echt net zo intens als online? Wie zet de eerste stap? En als je zoent op de eerste date, hoe laat je dan een verpletterende indruk achter?

Zoenen met beleid op de eerste date

Het is altijd een spannend moment als de eerste date ten einde loopt. Wil de ander wel zoenen? Wanneer je niet zo’n wildebras bent, kun je het de eerste keer beter aanpakken met een beetje beleid. Tast de spanning af. De kans is namelijk groot dat de ander jou ook wilt zoenen als de spanning voelbaar is.

Kijk de ander net iets langer in de ogen en let goed op de manier waarop en hoe lang de ander terug kijkt. Een diepe, indringende blik is een duidelijke indicatie dat de ander open staat voor meer intimiteit. Een blik die zich snel en ongemakkelijk afwendt echter ook. Wanneer iemand heel zelfverzekerd blijft, maar zelf geen stap zet, is de kans klein dat diegene wilt zoenen.

Passievol zoenen

Hoe je vervolgens de eerste zoen inzet, is vooral afhankelijk van de chemie tussen jullie. Bij een hoge seksuele spanning kan het erg sexy zijn om de ander simpel weg tegen een muur te drukken en passievol te zoenen. Een stevige grip, harde lippen, maar een zachte tong kunnen de ander naar ongekende hoogtes voeren. Vergeet niet dat je handen ondertussen meer kunnen ontdekken. Een zachte streling in de nek of een vluchtige sabbel aan een oor kunnen de toon zetten voor een nog spannender einde.

Rustig en intiem kussen

Voor de meeste mensen is het echter te spannend om meteen vol er in te gaan en vooral veel vrouwen genieten van de intimiteit. Door de spanning langzaam op te bouwen met zachte en terloopse aanrakingen kun je de interesse van de ander peilen. Deze aanrakingen kun je steeds langer laten duren. Dit zal de aanzet tot de zoen natuurlijker laten lopen. Neem het gezicht van de ander in je handen voor extra intimiteit.

Andere tips voor zoenen

Speeksel. Te veel is onsmakelijk, te weinig smaakt niet. Je kunt jezelf verliezen in de zoen en hier niet meer bij stil staan, terwijl het helemaal niet zo erg is om even kort te stoppen om wat speeksel af te slikken of aan te maken.

Tongen. Wanneer het lijkt alsof er een wasmachine door je gezicht raast, verdwijnt het genieten vrij snel. Je tong is een spier en die kun je trainen. Probeer er gevoel in te leggen om de intimiteit te verhogen.

Afwisseling. Probeer het tempo en de intensiteit af te wisselen. Zachte likjes die afgewisseld worden met een diep, langdurig tongspel zal een ieders seksuele verlangen doen groe


Over de auteur

Leon

Leon is een literair recensent en tevens ook auteur van kleine uitgaves om consumenten bewuster om te laten gaan met hun keuzes op veel gebieden zoals grote aankopen, vakanties en buiten huis

Laat een berichtje achter

  • (will not be published)